Μηνύσεις σε ιατροδικαστές και ΑΠΘ έκανε η Πισπιρίγκου: Είμαι αθώα και θα αποδειχτεί

Μηνύσεις σε ιατροδικαστές και ΑΠΘ έκανε η Πισπιρίγκου: Είμαι αθώα και θα αποδειχτεί

Δολοφονίες έχουν αποδειχτεί οι θάνατοι των τριών παιδιών με βάση τα πορίσματα των ειδικών. Σύμφωνα με τους ιατροδικαστές, η Τζωρτζίνα δηλητηριάστηκε ενώ η Μαλένα και η Ιριδα υπέστησαν ασφυξία. Κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία περνά στην αντεπίθεση στέλνοντας εξώδικα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία και το εργαστήριο τοξικολογίας του ΑΠΘ, υποστηρίζοντας πως είμαι αθώα και θα αποδειχτεί.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, στην προσπάθεια της να αποτινάξει τις κατηγορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου έστειλε εξώδικο στον επικεφαλής του εργαστηρίου τοξικολογίας του ΑΠΘ Νικόλαο Ράικο που έδωσε στοιχεία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και ουσιαστικά ανίχνευσε τη μεγάλη ποσότητα κεταμίνης. Το δεύτερο εξώδικο απευθύνεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία και θέτει υπό αμφισβήτηση το πόρισμα των Καρακούκη – Καλόγρηα. Η Ρούλα Πισπιρίγκου ρωτά αν έχει κρατηθεί ποσότητα αίματος από την Τζωρτζίνα και αν δεν έχει κρατηθεί συνιστά παράβαση καθήκοντος. Ζητά μάλιστα και αριθμό πρωτοκόλλου.

Είναι δυνατόν να με κατηγορήσουν 2 χρόνια μετά ότι σκότωσα τη Μαλένα και την μπέμπα. Δεν μπορώ να πιστέψω όσα ακούω στα κανάλια. Είμαι αθώα και στο τέλος είμαι σίγουρη ότι θα αποδειχτεί είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή στον ALPHA.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα