Μίνα Αρναούτη: Στα δικαστήρια για την υπόθεση Παντελίδη 6 χρόνια μετά το τροχαίο

Μίνα Αρναούτη: Στα δικαστήρια για την υπόθεση Παντελίδη 6 χρόνια μετά το τροχαίο

Έξι χρόνια μετά το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, η Μίνα Αρναούτη οδηγείται ξανά στο δικαστήριο. Το τροχαίο που κόστισε τη ζωή του τραγουδιστή το 2016 είχε ως συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό της Μίνας Αρναούτη που υποβλήθηκε σε δεκάδες χειρουργικές επεμβάσεις.

Η Μίνα Αρναούτη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι έλαβε κλήση για να παραστεί σε δίκη για τους μάρτυρες που ίδια έχει μηνύσει. Ημερομηνία για τη δίκη με τους μάρτυρες που μηνύσαμε, όπου εμφανίστηκαν 5 χρόνια μετά το ατύχημα και το δικαστήριο έκρινε όψιμους. Δεν βαριέμαι ποτέ, έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram η Μίνα Αρναούτη.

Υπενθυμίζεται ότι στις 18 Ιανουαρίου 2016, ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε σε τροχαίο που είχε στο Ελληνικό, βυθίζοντας σε θλίψη οικογένεια, φίλους και ανθρώπους της εγχώριας μουσικής. Η Μίνα Αρναούτη επέβαινε στο όχημα και τραυματίστηκε σοβαρά. «Με έχει πληγώσει που προσπαθούσαν να βγάλουν μια εικόνα για εμένα ότι είμαι ανήθικη κι ότι αν είναι ανήθικη, μπορεί να κάνει διάφορα πράγματα. Αυτό βγήκε από τους φαν και από δημοσιογράφους. Μέχρι και σήμερα όποτε θέλουν να με πληγώσουν, προσπαθούν να πατήσουν πάνω σε αυτό» είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μίνα Αρναούτη.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα