Υπόθεση Πάτρας: Με ποιους μίλησε η Ρούλα πριν τον θάνατο της Ίριδας

Υπόθεση Πάτρας: Με ποιους μίλησε η Ρούλα πριν τον θάνατο της Ίριδας

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το θρίλερ του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη–Πισπιρίγκου στην Πάτρα. 

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή T-live, στις 21 Μαρτίου του 2021 και ενώ η Δήμητρα Πισπιρίγκου έχει βρει ήδη νεκρή την Ίριδα στο κρεβατάκι της, η Ρούλα Πισπιρίγκου δέχθηκε δύο τηλεφωνήματα από έναν άνδρα. Ένα στις 11.38 και ένα στις 11.41. Η Ρούλα δεν απάντησε σε αυτά τα τηλεφωνήματα.

Η εκπομπή επικοινώνησε με τον άγνωστο αυτόν άνδρα, ο οποίος αρχικά αρνήθηκε ότι γνωρίζει τη μητέρα των τριών παιδιών. Αργότερα ανέφερε ότι ήταν εκείνος που πήγαινε την Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο για φυσικοθεραπείες. Βέβαια η Τζωρτζίνα τον Μάρτιο του 2021 δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας, καθώς έμεινε τετραπληγική τον Απρίλιο του 2021.

«Εγώ είχα σχέση με τη Τζωρτζίνα, πήγαινα το παιδάκι στο νοσοκομείο για φυσικοθεραπείες με όλα αυτά τα πράγματα. Τίποτα άλλο. Είχα τέτοιο αυτοκίνητο που μπορούσα να την πάω γιατί το καροτσάκι της δεν χωρούσε σε άλλο αυτοκίνητο και την πήγαινα εγώ την Τζωρτζίνα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο συγκεκριμένος άνδρας επικοινώνησε με την Ρούλα Πισπίργκου και στις 8 Απριλίου του 2021, δηλαδή την ημέρα εισαγωγής της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο. Τότε η μητέρα των τριών παιδιών δέχθηκε κλήση στις 20.57 και συνομίλησε με τον άνδρα αυτόν για 23 δευτερόλεπτα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα