Πάτρα: Εν ζωή οι νυχιές στο πρόσωπο της Μαλένας – Τα αδιάσειστα στοιχεία

Πάτρα: Εν ζωή οι νυχιές στο πρόσωπο της Μαλένας – Τα αδιάσειστα στοιχεία

Με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στα νέα πορίσματα για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας, το θρίλερ της Πάτρας βαίνει στο τέλος του, καθώς ήδη η δικογραφία που αφορά στα αίτια θανάτου της μικρής Μαλένας και της μόλις 6,5 μηνών Ίριδας,https://www.madata.gr/epikairotita/social/847361-sta-cheria-ton-eisaggeleon-h-dikografia-gia-malena-irida-x-h-pispirigkoy-tha-amfisvhthsei-to-porisma.html

Ο άνθρωπος που όπως όλα δείχνουν, έκλεισε την αναπνοή του παιδιού, άφησε σημάδια με τα νύχια του στο πρόσωπο της Μαλένας. Σε φωτογραφία που έχει τραβηχτεί μετά το θάνατό της, φαίνονται ξεκάθαρα οι γρατζουνιές κοντά στη μύτη της.

Δυο φωτογραφίες από το πρόσωπο της Μαλένας. Τραβηγμένες με διαφορά λίγων ωρών. Η μία πριν και η άλλη μετά τον θάνατο του παιδιού.

Μεταθανάτια, οι ιατροδικαστές Καρακούκης και Καλόγρηας είδαν δυο νυχιές στην μύτη, που λίγες ώρες πριν από το θάνατο του παιδιού, στην τελευταία του φωτογραφία, όπως την τράβηξε η μητέρα, δεν φαίνεται να υπήρχαν.

«Ουσιαστικά εκείνο που έχει σημασία είναι αν αυτές οι εκδορές ήταν προθανάτιες ή μεταθανάτιες, γιατί το παιδί όταν έκαναν συνάδελφοί μου ανάνηψη ήταν νεκρό. Επομένως εάν υπάρχει τρόπος να ξεκαθαριστεί αν οι εκδορές ήταν προθανάτιες ή μεταθανάτιες, αυτό είναι σημαντικό», δήλωσε η ογκολόγος της Μαλένας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του MEGA, τα σημάδια στο πρόσωπο της Μαλένας, που φαίνεται να της στέρησαν τη ζωή, έγιναν όσο το κορίτσι ήταν ζωντανό και όχι μετά που πέθανε.

Στις φωτογραφίες ντοκουμέντο αποτυπώνονται νυχιές στο πρόσωπο του κοριτσιού, οι οποίες έχουν χρώμα κόκκινο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, αυτό συμβαίνει γιατί το αίμα μαζεύτηκε στην πάσχουσα περιοχή, κάτι που σημαίνει ότι το κορίτσι ήταν ζωντανό όταν της δημιουργήθηκαν τα σημάδια.

Επιπλέον, είναι αδύνατο να προκλήθηκαν από γιατρούς και νοσηλευτές κατά την ανάνηψη, αφού τα όργανα που χρησιμοποιήθηκαν εφαρμόζουν σε άλλα σημεία.

Στα χέρια των εισαγγελέων η δικογραφία για Μαλένα - Ίριδα – Η Πισπιρίγκου θα αμφισβητήσει το πόρισμα

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα