Μάνος Δασκαλάκης: Τι είπε στην κατάθεσή του για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Μάνος Δασκαλάκης: Τι είπε στην κατάθεσή του για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Στον 11ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης προσήλθε προκειμένου να καταθέσει, ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Μάνος Δασκαλάκης.

Η κατάθεση ήταν πολύωρη και σύμφωνα με πληροφορίες αφορούσε τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 ο Μάνος Δασκαλάκης ζήτησε ο ίδιος να έρθει να καταθέσει εδώ στην Αθήνα, και όχι στην Πάτρα όπου εχθές είχαμε και την κατάθεση της ιατροδικαστή που συνέταξε πόρισμα για το θάνατο της Ίριδας.

Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι σε αυτή την κατάθεση ο Μάνος Δασκαλάκης εμφανίστηκε περισσότερος σίγουρος απ' ότι παλαιότερα για την ενοχή της εν διαστάσει συζύγου του.

Οι αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν αν Ίριδα και Μαλένα έχουν υπάρξει θύματα ασφυκτικού θανάτου και στο πλαίσιο αυτών των ερευνών αύριο αναμένεται να καταθέσει ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη αλλά και η μητέρα του.

Ο Μάνος Δασκαλάκης περιγράφει στην κατάθεσή του όσα συνέβησαν εκείνες τις ημέρες. Ο πατέρας έλειπε την ώρα του θανάτου του παιδιού και έφτασε άρον άρον στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το Mega, στην κατάθεσή του αναφέρεται σε εκείνη την περίοδο, καθώς και στο ζήτημα που είχε προκύψει με την παράταση της νοσηλείας της Μαλένας, που θα οδηγούσε το ζευγάρι στον χωρισμό, καθώς ο ένας θα έπρεπε να γυρίσει στην Πάτρα ενώ ο άλλος θα έπρεπε να μείνει στην Αθήνα για να φροντίσει την Μαλένα.

Και στην περίπτωση της Ίριδας, ο Μάνος Δασκαλάκης βρισκόταν εκτός σπιτιού όταν το βρέφος πέθανε και ο ίδιος αναφέρθηκε στη διένεξη/διαζύγιο στο οποίο όδευε το ζευγάρι.

Ο Μάνος Δασκαλάκης ανέφερε στην κατάθεσή του πως έμενε σε νέο σπίτι που είχε νοικιάσει, κλήθηκε να πάει στο σπίτι όταν η Ίριδα έχασε τη ζωή της και αναφέρει τι είδε μόλις έφτασε στο σπίτι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα