Γυναικοκτονία στη Δράμα: Σκότωσε τη σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε με την ίδια καραμπίνα

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Σκότωσε τη σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε με την ίδια καραμπίνα

Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε. Αυτή είναι -μέχρι στιγμής- η εξήγηση των αρχών για όσα έγιναν χθες στην Προσοτσάνη Δράμας, όπου ένας 64χρονος σκότωσε την 59χρονη γυναίκα του και στη συνέχεια έστρεψε την ίδια καραμπίνα στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.
Πρόκειται δυστυχώς για ακόμα μια γυναικοκτονία στη μακρά λίστα.

Οι μαρτυρίες γειτόνων δείχνουν πως ο 64χρονος άνδρας, αφού σκότωσε τη γυναίκα του, έμεινε για ώρα μέσα στο σπίτι τους, πριν αποφασίσει να βάλει τέλος και στη δική του ζωή.

Το ζευγάρι από την Προσοτσάνη Δράμας είχε δυο κόρες, μια από τις οποίες πήγε σήμερα στο σπίτι τους και έτσι αποκαλύφθηκε η νέα γυναικοκτονία.

Το χρονικό της φρίκης
Ήταν 08:30 το πρωί της Τρίτης όταν αποκαλύφθηκε η φρίκη. Η κόρη του ζευγαριού πήγε στο πατρικό της γιατί δεν μπορούσε να βρει τους γονείς της.

Εκεί είδε αυτό που δεν θα καταφέρει ποτέ να ξεχάσει στη ζωή της: Τη μητέρα της νεκρή στο σαλόνι του σπιτιού και τον πατέρα της στο μπάνιο. Εκεί είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Μια κραυγή ήταν το μόνο που ακούστηκε στη γειτονιά. Μια κραυγή και όσοι γνώριζαν το ζευγάρι, «πάγωσαν».

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας, όπου το ζευγάρι καβγάδισε, με την κατάληξη να είναι τραγική αυτή τη φορά.

Το θύμα είχε εκμυστηρευτεί σε φίλη της ότι φοβόταν για τη ζωή της
Η άτυχη γυναίκα διαισθανόταν πως κάποια μέρα ο σύζυγός της θα την σκότωνε, καθώς είχε εκμυστηρευτεί σε φίλη και γειτόνισσά της ότι φοβόταν πως θα της κάνει κακό.

Συγκεκριμένα, η 59χρονη είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως λόγω των έντονων διαφωνιών που είχε το ζευγάρι φοβόταν ότι ο 64χρονος θα έπαιρνε την καραμπίνα και θα την έστρεφε εναντίον της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα