Ο ρόλος της γυναίκας αράχνη στην αυτοκτονία του γυμναστή - Δείχνει οργανωμένο κύκλωμα

Ήθελα να την βοηθήσω να ξεφύγει από το φρούριο – φυλακή της. Νόμιζα ότι κατά βάθος είχε καλή ψυχή! Κατάφερε να μου αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 90.000 ευρώ. Ζητούσα απεγνωσμένα μόνο να μιλήσουμε, να βρούμε μία λύση, άρρωστος πια ψυχικά. Με οδήγησε να απωλέσω ολόκληρη την περιουσία μου, 400.000€, έγραψε στην ανάρτησή του ο γυμναστής.

Ο γυμναστής τοποθετεί μια γυναίκα «αράχνη» που όπως περιγράφει στο e-mail που έστειλε στους περισσότερους από 20 παραλήπτες, τον χειρίστηκε και με διάφορα τεχνάσματα κατάφερε σταδιακά να του αποσπάσει συνολικά 400.000 ευρώ, οδηγώντας τον στην οικονομική καταστροφή.

Θύμα απάτης φαίνεται πως είχε πέσει ο 50χρονος γυμναστής που έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή του στη Θεσσαλονίκη. Όσοι τον γνώριζαν εστιάζουν την προσοχή τους στη γυναίκα με την οποία συνδεόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο email που έστειλε σε περισσότερους από 20 παραλήπτες η γυναίκα «αράχνη», του απέσπασε με διάφορα τεχνάσματα ποσό που αγγίζει το μισό εκατομμύριο ευρώ, κάτι που ισοδυναμούσε με την οικονομική του καταστροφή.

Μάλιστα πάνω από το τελευταίο του κείμενο είχε φροντίσει να βάλει τη φωτογραφία της γυναίκας.

«Δείχνει» οργανωμένο κύκλωμα
Ο 50χρονος γυμναστής αναφερόμενος στη γυναίκα που τον είχε τυλίξει στο ιστό της, άφηνε και αιχμές για εμπλοκή της ακόμα και σε υπόθεση καταγγελίας βιασμού πριν από μερικους μήνες στη Θεσσαλονίκη, ενώ την εμπλέκει και σε κύκλωμα που παγίδευε επιφανείς ανθρώπους και επιχειρηματίες της πόλης με σκοπό να τους αποσπάσουν χρήματα.

«Αυτό έκανε κι αυτή. Εξαπατούσαν γνωστά άτομα της πόλης. Μια μέρα πριν την ημέρα των γενεθλίων μου έκλεισε όλους τους διαύλους επικοινωνίας μας, από τότε παραμένει άφαντη. Με έκανε να χάσω όλη την περιουσία μου. Τους έλεγα με μηνύματα ότι θα δώσω τέλος στη ζωή μου…».

Το επίμαχο πάρτι
Στην ανάρτησή του κάνει λόγο για δασκαλεμένα κορίτσια που συμμετέχουν σε πάρτι με πλούσιους νεαρούς, αλλά και σε διάφορα κυκλώματα.

Μάλιστα αναφέρεται και στην 17χρονη κόρη της γυναίκας που του απέσπασε χρήματα, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο έχει πάρει μαθήματα συμπεριφοράς από την μητέρα της με προφανείς και βρόμικους σκοπούς όπως αναφέρει ο ίδιος, όταν η έφηβη θα βρισκόταν μαζί με βαθύπλουτους γόνους σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι της Θεσσαλονίκης που συζητήθηκε πολύ.

«Το σημείωμα καταδεικνύει δύο σημαντικά πράγματα. Το ένα είναι την ενδεχόμενη ύπαρξη αξιόποινων πράξεων που να έχουν οδηγήσει τον 50χρονο στην αυτοχειρία. Το δεύτερο είναι το άτομο, το οποίο φέρεται να έχει σχέση, φέρεται να κατονομάζεται ως το άτομο που τον οδήγησε στην αυτοκτονία, η κόρη του ατόμου αυτού είναι ένα από τα άτομα που συμμετείχαν στο επίμαχο πάρτι», ανέφερε ο δικηγόρος Θεόφιλος Αλεξόπουλος.

«Είναι κρίμα να φύγει κάποιος έτσι! Έχω διαβάσει την είδηση όμως δε γνωρίζω κάτι γι’ αυτό και ούτε έχει κάποια σχέση με εμένα η υπόθεση!», δήλωσε η Γεωργία Μπίκα.

Συγγενείς, φίλοι αλλά και οι αθλούμενοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο γίγαντας με καρδιά μικρού παιδιού όπως τον έλεγαν δε βρίσκεται πια μαζί τους…

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών το τελευταίο μήνυμα του αυτόχειρα γυμναστή

Nέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την αυτοκτονία - μυστήριο του γυμναστή στη Θεσσαλονίκη. Στο MEGA μιλά η σύζυγος του γυμναστή που όπως λέει είχε καταλάβει εδώ και καιρό ότι κάτι σοβαρό συνέβαινε. Οι Αρχές κάνουν φύλλο και φτερό τα λάπτοπ και τα κινητά του αναζητώντας πιθανό ηθικό αυτουργό πίσω από την αυτοκτονία. Στο σημείωμα πάντως που έστειλε ο γυμναστής σε δικούς του ανθρώπους πριν βάλει τέλος στη ζωή του κάνει και εκτενή αναφορά στο πάρτυ στη σουίτα ξενοδοχείου στην Θεσσαλονίκη την Πρωτοχρονιά.

Το τελευταίο μήνυμα του γυμναστή
Λίγη ώρα πριν βάλει τέλος στη ζωή του ο γυμναστής Γιώργος Παπαναούμ , έστειλε μήνυμα στο κινητό του πρώην συζύγου της γυναίκας που όπως έγραψε στην ανάρτησή του τον εξαπάτησε και απέσπασε την περιουσία του . Και φέρεται να του δίνει στοιχεία που θα ρίξουν φως στους λόγους της αυτοχειρίας.

«Τον άνθρωπο αυτόν δεν τον γνώριζα. Μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης που μου έστειλε ένα μήνυμα. Το άνοιξα και διάβασα: «Εγώ αυτοκτόνησα αλλά εσύ μπες και κοίτα…» και μου έλεγε να τσεκάρω κάποια πράγματα στο διαδίκτυο, για έναν φίλο μου, για την πρώην γυναίκα μου… Δεν κατάλαβα τι εννοούσε, αλλά δεν το εξέλαβα ως κυριολεξία. Τον πήρα πίσω αλλά δεν απάντησε» δήλωσε ο πρώην σύζυγος της συντρόφου του γυμναστή.

Ο γυμναστής δεν απάντησε ποτέ γιατί είχε ήδη κάνει πράξη αυτό που σχεδίαζε μέρες.

Το επίμαχο πρωτοχρωνιάτικο πάρτυ
Ο πρώην σύζυγος της γυναίκας που καταγγέλλεται ότι καταχράστηκε την περιουσία του γυμναστή, ισχυρίζεται ότι δεν γνωρίζει για ποιο λόγο ο Παπαναούμ κάνει εκτενή αναφορά στο σημείωμα που άφησε στο περιβόητο πρωτοχρονιάτικο πάρτι της Θεσσαλονίκης, στο οποίο παρούσα ήταν η 17χρονη κόρη τους.

«Έχω άποψη για το πάρτι γιατί μίλησα με την κόρη μου, η οποία τα έχει καταθέσει στην αστυνομία. Δεν ξέρω όμως, πώς ο γυμναστής μπορεί να ξέρει για όλα αυτά. Και από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, η πρώην σύζυγός μου δεν είχε κάποια σχέση πρόσφατα…» συμπλήρωσε ο πρώην σύζυγος.

Το τελευταίο αντίο στον γυμναστή
Συναθλητές φίλοι, και γείτονες του Γιώργου Παπαναούμ σοκαρισμένοι ανάβουν κεριά, αφήνουν λουλούδια και σημειώματα έξω από το γυμναστήριο του.

Η σύζυγος του Γιώργου Παπαναούμ και μητέρα των τριών παιδιών τους συντετριμμένη δήλωσε ότι το τελευταίο διάστημα γνώριζε ότι ο γυμναστής δεν ήταν καλά.

«Ό,τι ό,τι γράφει ο Γιώργος ό,τι αναφέρει ο Γιώργος αυτό είναι από εμένα. Είμαι σύζυγος του δεν είμαι ούτε πρώην ούτε τίποτα. Εγώ μέσα στο σπίτι μου μόνο αυτό ξέρω μέσα στο σπίτι μου έξω από το σπίτι δεν ξέρω τίποτα. Τις τελευταίες ημέρες έδειχνε τίποτα ο Γιώργος ότι δεν ήταν καλά ; Το ξέρω πολύ καλά μέχρι να αναρτήσει αυτό το πράγμα σημαίνει ότι κάτι έγινε εντάξει» δήλωσε η σύζυγος του γυμναστή.

Ο Γιώργος Παπαναούμ είχε εκμυστηρευτεί στους φίλους του ότι είχε πέσει θύμα απάτης από μια γυναίκα που είχε σχέση μαζί του, τους τελευταίους 8 μήνες. Όταν τα χρήματα τέλειωσαν τον εγκατέλειψε και ο γυμναστής βρέθηκε σε απόγνωση.

Ο 50χρονος είχε σκεφτεί άλλες δυο φορές να βάλει τέλος στη ζωή του. Μάλιστα μια μέρα πριν την αυτοχειρία η σύζυγός του είχε οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα της Τούμπας προκειμένου να καταθέσει.

Η τελευταία απόπειρα ήταν τη Δευτέρα, 24 ώρες δηλαδή πριν εντοπιστεί νεκρός, στο γυμναστήριό του.

Στο τμήμα ανθρωποκτονιών οι Αρχές  ερευνούν το κινητό τηλέφωνο και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του γυμναστή αναζητώντας τον ηθικό αυτουργό πίσω από την αυτοκτονία.

Το απόγευμα φίλοι και συγγενείς συντετριμμένοι συνόδευσαν τον γυμναστή στην τελευταία του κατοικία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα