Πάτρα: Νέο σημείωμα γραμμένο από τα χέρια της μικρής Τζωρτζίνας – «Μαμά, είσαι κακιά»

Πάτρα: Νέο σημείωμα γραμμένο από τα χέρια της μικρής Τζωρτζίνας – «Μαμά, είσαι κακιά»

Τα συναισθήματά της, για την μητέρα τη Ρούλα Πισπιρίγκου σε ένα χαρτί είχε περιγράψει η μικρή Τζωρτζίνα. Το σημείωμα φέρεται να είναι γραμμένο από την 9χρονη και σε αυτό χαρακτηρίζει τη μητέρα της, «κακιά».

Η φωτογραφία προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel και το σημείωμα που φέρεται να είχε γράψει η μικρή Τζωρτζίνα στο παιδικό της τετράδιο ανέφερε: «Χωριό όχι – Μαμά είσαι κακιά. Καρδούλα μαμά όχι» και έχει βάλει Χ πάνω στην καρδούλα, ενώ μια γραμμή πιο κάτω γράφει «εγωίστρια» και μετά με μολύβι έχει κάνει μια μουτζούρα.


Οι σημειώσεις της μικρής Τζωρτζίνας βρέθηκαν σε τετράδιο που χρησιμοποιούσε στο σχολείο για να γράφει τις ασκήσεις της. Όλα αυτά φυσικά πριν το μεγάλο επεισόδιο που οδήγησε το παιδί στην εγκεφαλοπάθεια, καθώς μετά από αυτό δεν ήταν δυνατόν η Τζωρτζίνα να γράψει καθώς έμεινε τετραπληγική.

Στην υπόθεση της Πάτρας, η κάμερα του MEGA μπήκε στο διαμέρισμα της οδού Μπιζανίου, στο σπίτι όπου διέμεναν τόσο η οικογένεια Δασκαλάκη όσο και η σπιτονοικοκυρά τους Ευγενία Κούτρα.
Όπως φαίνεται στις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του MEGA, η πόρτα του σπιτιού είναι παραβιασμένη, κάτι που δεν έγινε από τους δικηγόρους της σπιτονοικοκυράς.

Πρόκειται για το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, 100 τμ. με τέσσερα  υπνοδωμάτια, μία κουζίνα, ένα μπάνιο και τα παιχνίδια των κοριτσιών στους διαδρόμους.

Ανάμεσά τους ένα ποδήλατο, οι ζωγραφιές τους και μια σχολική τσάντα.

«Επόμενο βήμα να ανοίξουμε και το πάνω διαμέρισμα της Κούτρα να δούμε τι συμβαίνει» δήλωσε ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, Κωνσταντίνος Λέων.

Η κάμερα καταγράφει τον μηχανισμό που υπήρχε προκειμένου η Ευγενία Κούτρα να κατεβαίνει τους ορόφους με καροτσάκι και να φτάνει στο σπίτι της. Σημάδια παραβίασης και σε αυτή την κλειδαριά.

Στην αντεπίθεση οι συγγενείς της σπιτονοικοκυράς
Στην Πάτρα, τα βλέμματα έπεσαν στο Ειρηνοδικείο, όπου συζητήθηκε η αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν συγγενείς της σπιτονοικοκυράς προκειμένου να πάρουν στα χέρια τους τα κλειδιά από το διαμέρισμα της 69χρονης.

«Θα μπούμε με δικαστικό επιμελητή. Θα καταγράψει τα πάντα για να ενημερώσουμε τους εντολείς μας» συμπλήρωσε ο δικηγόρος.

Στο Ειρηνοδικείο βρέθηκε και ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, Γιάννης Καράμπελας.

«Η αίτηση είναι ηθικά απαράδεκτη. Τώρα θυμήθηκαν ότι έχουν ξαδέρφη στην Πάτρα;» δήλωσε ο κ. Καράμπελας.

Επόμενο βήμα για την οικογένεια της σπιτονοικοκυράς, να φανεί τι έγινε με τους τραπεζικούς της λογαριασμούς και τις συντάξεις, μία έρευνα που θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Σήμερα το πρωί η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα έδωσε κατάθεση στο τμήμα ανθρωποκτονιών για την υπόθεση της Μαλένας, την ώρα που συνεχίζεται η έρευνα για τις συνθήκες που έχασε τη ζωή της η Τζωρτζίνα.

Στην χθεσινή του κατάθεση ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, ζήτησε να γίνει εκταφή της σορού της Τζωρτζίνας, και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ» Βασίλη Λαμπρόπουλο, την τελική απόφαση θα λάβει ειδική επιτροπή.

Όλοι πια περιμένουν την ερχόμενη εβδομάδα μέσα στην οποία θα υπάρξουν κρίσιμες καταθέσεις και πιθανότατα τα νέα πορίσματα για τους θανάτους της Μαλένας και της μικρής Ίριδας στην κούνια του σπιτιού της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα