Το ξέσπασμα του αδερφού του 43χρονου που πέθανε σε καρέκλα στο Παπανικολάου

Το ξέσπασμα του αδερφού του 43χρονου που πέθανε σε καρέκλα στο Παπανικολάου

Ξέσπασε ο αδερφός του 43χρονου που βρέθηκε νεκρός σε μία καρέκλα στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη. Όπως είπε ο αδερφός του, ο 43χρονος δούλευε το πρωί και δεν ήταν ένας άστεγος ναρκομανής όπως επιχειρήθηκε να παρουσιαστεί.

Ο αδερφός του 43χρονου Μενέλαου, ξεσπά!

Τον άφησαν να πεθάνει μόνος και αβοήθητος, σε μία καρέκλα στον διάδρομο του νοσοκομείου, 1,5 μέτρο από τη γραμματεία λέει στο MEGA.

«Ζητούσε βοήθεια. Κι εσείς τον βγάλατε έξω ρε φίλε! Να προσβάλλεις τη μνήμη ενός θανάτου; Ο αδερφός μου δούλευε το πρωί, όταν έλεγε πονάει, πονάει, γιατί πονούσε… Το αν πίνει αλκοόλ ή καπνίζει μαριχουάνα. Δικαίωμά του είναι, δεν έκανε κάτι παράνομο. Όλοι έχουν την ίδια αξία» δήλωσε ο αδερφός του 43χρονου, Ανδρέας Καμπάκας.

«Ένας ασθενής σαν όλους τους άλλους, με ιδιαίτερα προβλήματα, δεν μας επιτρέπουν να ανακοινώσουμε  ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Ήρθε στο νοσοκομείο μας δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες» δήλωσε ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου Νίκος Καπραβέλος.

Αποκαλυπτικές είναι οι φωτογραφίες που παρουσίασε η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Σε αυτές εμφανίζεται ο 43χρονος να εργάζεται λίγες ημέρες πριν χάσει τη ζωή του… αδιάψευστα στοιχεία για την οικογένειά του, ότι ο Μενέλαος, είχε μία κανονική ζωή, εντελώς διαφορετική από την εικόνα του άστεγου χρήστη ουσιών που επιχειρείται να παρουσιαστεί.

«Έμεινε στο νοσοκομείο γιατί δεν είχε που να πάει. Δεν υπήρχε κανένας δίπλα του, μόνο το προσωπικό από τις 11 μέχρι τις 11 έψαχναν τρόπο να βρεθεί λύση στα χρόνια προβλήματά του. Όταν βρέθηκε κάποιος να τον φιλοξενήσει είχε χάσει τη ζωή του» ανέφερε ο κ. Καπραβέλος.

«Κατά την ώρα θανάτου του αδερφού μου, γιατί καλέστηκε η αστυνομία από το νοσοκομείο σας αφού ξέρατε ποιος είναι; Και γιατί δεν παρευρέθηκε ο ιατροδικαστής την ώρα που τον βρήκατε; Διότι η αστυνομία έβγαλε φωτογραφίες που τον βρήκανε. Σε μία καρέκλα, 1,5 μέτρο από τη γραμματεία. Θα μου πείτε ότι ήτανε στον δρόμο; Αν χτυπήσετε το ΑΜΚΑ του δεν βγάζει τη διεύθυνση κατοικίας του;» δηλώνει χαρακτηριστικά, ο αδερφός του 43χρονου.

«Θολό» το τοπίο για το τεστ Covid
Μυστήριο αποτελεί και το τεστ κορωνοϊού… ήταν τελικά θετικός στον κορωνοϊό ή όχι… και γιατί το τεστ έγινε μετά θάνατον;

Το νοσοκομείο απαντά ότι το τεστ διενεργήθηκε πριν από την ιατροδικαστική εξέταση και έπειτα από απαίτηση του ιατροδικαστή, στο οποίο – όπως λένε- ο 43χρονος ήταν θετικός. Κάτι που αναιρέθηκε στην πορεία.

Όπως ανέφερε ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, Δημήτρης Γαλεντέρης, από την διενέργεια της νεκροψίας προέκυψε η υποψία πνευμονικής εμβολής.
Ωστόσο, τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών και των τοξικολογικών εξετάσεων είναι αυτά που θα διαμορφώσουν μία ολοκληρωμένη εικόνα.

Το νοσοκομείο Παπανικολάου δεν έχει εκδώσει ακόμη, επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό. Ενώ, ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, έχει διατάξει κατεπείγουσα έρευνα για τα αίτια θανάτου του 43χρονου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα