Ψάχνω παντού αλλά κανείς δεν είδε τον Κώστα μου, λέει η μητέρα του Κώστα Ζαφειρόπουλου

Η μητέρα του αγνοούμενου Κώστα Ζαφειρόπουλου εμφανώς συγκινημένη, απευθύνθηκε στο «Φως στο Τούνελ» σε μία προσπάθεια να βρει την αλήθεια για τον 35χρονο γιο της.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, ανέφερε:

«Έφυγε το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου και δεν ξαναήρθε. Νόμιζα ότι θα πήγαινε με κάποιον φίλο του ή μόνος του να ψωνίσει. Δεν μου είπε τίποτα φεύγοντας. Ήταν κλειστός χαρακτήρας, δε μου έλεγε τα προσωπικά του. Ήταν αθλητικός τύπος, έβγαινε να περπατήσει, ερχόταν κάτω στη Γλυφάδα με τα πόδια. Από τη Δευτέρα του Πάσχα που δήλωσα την εξαφάνιση και βγήκε το Silver Alert, δεν έχω καμία πληροφορία. Έχω περπατήσει και έχω ψάξει όλη την περιοχή. Εδώ έχει μεγαλώσει και έχει πάει σχολείο, φροντιστήρια και σε εξωσχολικές δραστηριότητες, ήταν ένα πολύ δραστήριο παιδί» τόνισε.

Η ίδια έκανε λόγο για ένα οξυδερκή άτομο, με υψηλό δείκτη νοημοσύνης, που του άρεσαν οι επιστήμες και να έχει μία σφαιρική γνώση, ενώ εξέφρασε και τις φοβίες για την τύχη του.

«Είναι άπιαστος σε όλους τους τομείς. Ξέρει φαρμακευτική και ιατρική και σπούδαζε νομική. Δεν ξέρω κανέναν από τους καινούργιους του φίλους, ενώ από τους παλιούς, δε γνωρίζουν τίποτα για την εξαφάνισή του. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό πού έχει συμβεί. Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να έχει πάει σε κάποιο μοναστήρι. Παλαιότερα είχε πάει στο Άγιο Όρος για μία εβδομάδα για δική του εσωτερική αναζήτηση. Φοβάμαι όμως μήπως του έχει κάνει κάποιος κάτι κακό, γιατί πολλά ακούγονται τελευταία» συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα