Θάνατος 43χρονου στο νοσοκομείο Παπανικολάου - Kατεπείγουσα έρευνα ζήτησε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης

Θάνατος 43χρονου στο νοσοκομείο Παπανικολάου - Kατεπείγουσα έρευνα ζήτησε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης

Kατεπείγουσα έρευνα για τα αίτια θανάτου του 43χρονου την 1η Απριλίου, στο νοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης ζήτησε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά παντός υπευθύνου θα κινηθεί η οικογένεια του 43χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή σε μια καρέκλα στα Επείγοντα του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, όταν λίγο νωρίτερα είχε λάβει εξιτήριο από το ιατρικό προσωπικό.

Ο 43χρονος ήταν στο σπίτι του και ένιωσε πόνο στο πόδι, καλώντας το ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του στο «Παπανικολάου».

Εκεί, τον εξέτασε χειρουργός του νοσοκομείου, ο οποίος αποφάνθηκε ότι δεν είχε τίποτα σοβαρό και ότι μπορούσε να φύγει. Ωστόσο ο 43χρονος αντέδρασε, καθώς εξακολουθούσε να μη νιώθει καλά, ενώ προκλήθηκε και ένταση με το ιατρικό προσωπικό.

Οι γιατροί του νοσοκομείου δεν επέτρεπαν αρχικά να γίνει η αναγνώριση της σωρού, καθώς διαπίστωσαν πως ο 43χρονος ήταν θετικός στον κορονοϊό.

«Στον νεκρό έκαναν τεστ και βγήκε θετικό». Μετά από 8 ημέρες και με παρέμβαση εισαγγελέα, διενεργήθηκε νεκροψία – νεκροτομή η οποία, όπως λέει η αδελφή του εκλιπόντος, έδειξε πως τελικά δε νοσούσε με κορονοϊό.

tvxs.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα