Πάτρα: Η στιγμή που η Ρούλα βγάζει video τις κρίσεις της Τζωρτζίνας μέσα στο νοσοκομείο

Πάτρα: Η στιγμή που η Ρούλα βγάζει video τις κρίσεις της Τζωρτζίνας μέσα στο νοσοκομείο

Σοκάρει το ντοκουμέντο τη στιγμή που η Ρούλα Πισπιρίγκου βγάζει video τις κρίσεις της Τζωρτζίνας μέσα στο νοσοκομείο!

Το ηχητικό ντοκουμέντο που σχετίζεται με ένα επεισόδιο που είχε η 9χρονη Τζωρτζίνα, ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, μεταδόθηκε σήμερα από την εκπομπή “T-live” με την Τατιάνα Στεφανίδου, στον Alpha.

Σημειώνεται πως πρόκειται για τον ήχο από ένα βίντεο, που κατέγραψε η Ρούλα Πισπιρίγκου με το κινητό της τηλέφωνο. Υπενθυμίζεται ότι η 33χρονη από την Πάτρα είναι προφυλακισμένη για τη δολοφονία της άτυχης Τζωρτζίνας. Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι έρευνες, προκειμένου να διαλευκανθούν οι συνθήκες θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας, των δύο άλλων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου. 

Το ηχητικό ντοκουμέντο μετέδωσε κατόπιν σχετικής επεξεργασίας η εκπομπή “T-live”.

Είναι η στιγμή που το 9χρονο παιδί σπαράζει από τους πόνους, καθώς βρίσκεται σε ακραία κρίση, και η 33χρονη κατηγορούμενη το βιντεοσκοπεί.

Στο απόσπασμα, που θα προβληθεί στην αυριανή εκπομπή ολόκληρο, ακούγεται η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία ζητάει από το ιατρικό προσωπικό να έρθει στο δωμάτιο να διαπιστώσει τι έχει πάθει η Τζωρτζίνα.

Ρούλα: Έρχεστε λίγο…

Ιατρικό προσωπικό: Ναι

Ρούλα: Ελάτε, ελάτε

Ιατρικό προσωπικό: Μισό λεπτάκι

Ρούλα: Λίγο γρήγορα παρακαλώ!

Ιατρικό προσωπικό: Τι έγινε;

Ρούλα: Κάνουμε το ίδιο και δεν μπορώ να φύγω, θέλω να το τραβήξω βίντεο. Κάνει το ίδιο. Αρχίζει και κάνει το ίδιο, κοιτάξτε, φωνάξτε, φωνάξτε το γιατρό γιατί μου είπαν να το βιντεοσκοπήσω. Ευχαριστώ.

Ακούγονται φωνές και βογγητά του παιδιού, που για ευνόητους λόγους αφαιρέθηκαν στο μοντάζ από το “T-live”.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα