Αναστατώθηκε ένα νησί και η αγνοούμενη είχε επιστρέψει στην πατρίδα της…

Αναστατώθηκε ένα νησί και η αγνοούμενη είχε επιστρέψει στην πατρίδα της…

Eδώ και τρεις ημέρες ένας ολόκληρος κρατικός μηχανισμός και ένα ολόκληρο νησί, κινητοποιήθηκε και αναζητούσε μία γυναίκα, η οποία ζήτησε βοήθεια.

Αστυνομικοί, Πυροσβέστες και εθελοντές διασώστες πραγματοποιούσαν εκτεταμένες έρευνες, μετά το τηλεφώνημα στο 112 και την ίδια να ζητάει βοήθεια στο μονοπάτι από τον Πύργο προς το Καμάρι, Σαντορίνης. Το τηλεφώνημα αυτό προκάλεσε συναγερμό και αποτέλεσε την αφορμή, ώστε να ξεκινήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της.

Μία γιγαντιαία επιχείρηση στήθηκε για τον εντοπισμό της αγνοούμενης γυναίκας, από στεριά, αέρα και θάλασσα.

Είναι ενδεικτικό, ότι οι Αρχές επιστράτευσαν ελικόπτερα, drones μέχρι και εκπαιδευμένους σκύλους, ενώ όσο περνούσε η ώρα οι ελπίδες για να εντοπιστεί ζωντανή η αγνοούμενη άρχισαν να απομακρύνονται.

Τελικά, όπως αποδείχτηκε εκ τους αποτελέσματος, η επιχείρηση αναζήτησης αποδείχτηκε μια καλή άσκηση ετοιμότητας. Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι μπορεί ένα ολόκληρο νησί να έψαχνε την τουρίστρια στο νησί της Σαντορίνης, ωστόσο, η ίδια βρέθηκε στην πατρίδα της.

Όπως φαίνεται, η γυναίκα εξέπεμψε SOS μέσω του 112, ωστόσο, δεν ενημέρωσε τις Αρχές ότι τελικά κατάφερε να απεγκλωβιστεί και να βρει τον δρόμο προς το ξενοδοχείο της, με αποτέλεσμα να απασχολεί επί τρεις ημέρες τις Αρχές, που την αναζητούσαν.

Τελικά οι έρευνες της αστυνομίας, αντιστράφηκαν και άρχισαν να αναζητούν την Καναδή τουρίστρια με αυτό το όνομα μέσω των ξενοδόχων του νησιού, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι η γυναίκα είχε επιστρέψει στη χώρα της. Οι αστυνομικές Αρχές επικοινώνησαν με την ίδια, που επιβεβαίωσε το περιστατικό δίνοντας ένα τέλος στον συναγερμό. Τέλος καλό όλα καλά…

 cyclades24

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα