Ελένη Μυλωνοπούλου για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: Φοβόταν την αλήθεια όχι εμένα

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου, που συνέβαλε καθοριστικά στο να αποκαλυφθεί ότι  Μπάμπης Αναγωστόπουλος δολοφόνησε την άτυχη Καρολάιν, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου για την έκβαση της δίκης.

Μιλώντας για την ποινή που επιβλήθηκε στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς η κ. Μυλωνοπούλου ανέφερε, «η απόφαση επέφερε την δικαίωση και την κάθαρση. Δικαίωση και ανάπαυση για την ψυχή της. Αυτό ως εδώ. Η πραγματικότητα όμως απέχει, γιατί η κοπέλα αυτή δεν θα μπορέσει να δει ξανά το παιδί της, δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει τα όνειρα της. Η κοπέλα αυτή είναι μέσα σε έναν τάφο. Αλλά θεωρητικά η απόφαση έδωσε δικαίωση στην ψυχούλα της».
 
Μιλώντας για την κατάθεσή της και για το γεγονός ότι αυτή «τρόμαζε» τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, η σύμβουλος ψυχικής υγείας υποστήριξε ότι αυτό συνέβαινε επειδή «φοβόταν την αλήθεια και μόνο την αλήθεια. Αυτό ήταν το πρώτο και το τελευταίο που φόβιζε τον Αναγνωστόπουλο, διότι ήταν ακριβώς αυτό που είχε αντικρούσει το θέατρο του. Τα ασύστολα ψεύδη, το θέατρο του, την παραποίηση της πραγματικότητας».

Ερωτηθείσα για τη συγγνώμη του Αναγνωστόπουλου στο δικαστήριο η κ. Μυλωνοπούλου ανέφερε, «ποια συγγνώμη; Συγγνώμη από τα χείλη του, όταν επί 37 ημέρες κορόιδευε όλον τον κόσμο, όταν η απολογία του ήταν μια παρωδία, όταν διαστρέβλωσε τα πάντα, όταν αποδόμησε τους πάντες, όταν έφτιαξε ένα σενάριο όπως αυτός το ήθελε; Ποια συγγνώμη; Που σκότωσε την γυναίκα του, ενώ κοιμόταν; Που πνίγει το κουτάβι του; Δεν έχει ίχνος αισθημάτων δεν έχει, δεν έχει ίχνος ενσυναίσθησης, είναι αδίστακτος».

Στο ερώτημα, τι θα έλεγε στη μικρή Λυδία, την κόρη της Καρολάιν και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αν τη συναντούσε μετά από χρόνια η Ελένη Μυλωνοπούλου είπε πως «για τον πατέρα της δεν θα της έλεγα απολύτως τίποτα, αυτό είναι δουλειά των παιδοψυχολόγων. Για τη μητέρα της όμως θα της έλεγα πόσο θαυμάσια μητέρα ήταν. Πόσο λάτρευε το παιδί της. Την απεριόριστη αγάπη που είχε για αυτό. Το παιδί πρέπει να μάθει την αγάπη που έδινε σε όλα τα πλάσματα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα