Χίος: Αυτός είναι ο 40χρονος που μαχαιρώθηκε θανάσιμα από τον 25χρονο - Πώς έγινε το φονικό

Νέες πληροφορίες για το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο χωριό Λιθί, στη Χίο, αναφέρονται σε άρθρο στο enikos.gr

Θύμα ένας 40χρονος, πατέρας δύο παιδιών, και δράστης ένας 25χρονος.  Θύμα και θύτης, γνωρίζονταν προσωπικά, αφού και οι δύο διατηρούσαν καταστήματα στο Λιθί, όπου ζούσαν. Το φονικό συνέβη στην καφετέρια του πατριού του δράστη που λειτουργούσε μόλις 15 μέρες.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο 25χρονος δράστης, μαχαίρωσε τον 40χρονο στο στήθος με μαχαίρι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα politischios.gr, η αστυνομία ερευνά τα ακριβή αίτια, με κάποιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι πιθανά να αποδίδεται σε παρεξήγηση από την πλευρά του δράστη, καθώς θεώρησε ότι το θύμα ενόχλησε την 28χρονη κοπέλα του, που είναι σερβιτόρα στο μαγαζί.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα chiospress.org, το θύμα υπό την επήρεια αλκοόλ άρχισε να πειράζει την σύντροφο του 25χρονου. Ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ των δύο αντρών με τον 25χρονο να παίρνει ένα μαχαίρι και να σκοτώνει τον 40χρονο.

Η ιστοσελίδα alithia.gr, σημειώνει επίσης ότι προηγήθηκε καβγάς, ενώ οι δύο άνδρες όχι απλώς γνωρίζονταν αλλά διατηρούσαν και φιλικές σχέσεις.

Η σύλληψή του δράστη, που παρέμεινε στο χώρο, έγινε λίγο αργότερα από αστυνομικούς του Α.Τ. Μαστιχοχωρίων. Η σορός του 40χρονου μεταφέρθηκε το Νοσοκομείο Χίου για νεκροψία και νεκροτομή. Σήμερα το απόγευμα ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί σε εισαγγελέα και ανακριτή.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα