Άγριο έγκλημα στη Χίο – Τον σκότωσε επειδή πίστευε ότι ενοχλούσε την σύντροφό του

Άγριο έγκλημα στη Χίο – Τον σκότωσε επειδή πίστευε ότι ενοχλούσε την σύντροφό του

Ο δράστης τραυμάτισε θανάσιμα το θύμα με μαχαιριά στο στήθος,  γιατί θεωρούσε ότι ενοχλούσε την σύντροφό του....

Άγριο έγκλημα στη Χίο με θύμα 40χρονο άνδρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το φονικό σημειώθηκε στις 03:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε μαγαζί στο χωριό Λιθί.

Θύμα 40χρονος, πατέρας δύο παιδιών, και δράστης ο 25χρονος ιδιοκτήτης του καφενείου του χωριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας politischios.gr, θύμα και θύτης, γνωρίζονταν, καθώς και οι δύο διατηρούσαν καταστήματα στο χωριό. Ο 25χρονος φερόμενος ως δράστης θεωρούσε ότι ο 40χρονος ενοχλούσε την κοπέλα του κι έτσι, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, τον μαχαίρωσε στο στήθος με μαχαίρι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο δράστης με την κοπέλα του είχαν φθάσει πρόσφατα στο νησί για να δουλέψουν μαζί στο μαγαζί του πατριού του δράστη. Μάλιστα ο 25χρονος ερχόταν ανά διαστήματα στην Χίο για διακοπές και η οικογένειά του είχε αποφασίσει να ανοιχτεί και επιχειρηματικά στο νησί.

Θύμα και θύτης, γνωρίζονταν προσωπικά, αφού και οι δύο διατηρούσαν καταστήματα στην παραλία του χωριού. Όμως χθες το βράδυ έμελλε να είναι μοιραίο καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος παρεξήγησε την συμπεριφορά του μετέπειτα θύματος, καθώς θεώρησε ότι ενόχλησε την κοπέλα του.

Το θύμα δεν είχε δώσει δικαιώματα ποτέ, ήταν οικογενειάρχης λέει στο newsit.gr ο πρόεδρος της κοινότητας Σταμάτης Κολώτος.

«Ξέραμε καλά το θύμα τον συγχωριανό μας. Το άλλο το παιδί είχε έρθει πρόσφατα στην Χίο για την καφετέρια που άνοιξε πάνω στο χωριό εκεί που έγινε το φονικό. Στο ξαφνικό έγινε αυτό. Το θύμα ήταν οικογενειάρχης, με το μαγαζί του κάθε πρωί στην ώρα του το άνοιγε. Δεν είχε δώσει δικαιώματα ποτέ. Έχει και δύο παιδιά η κόρη του 17 και ο γιος του 15 ετών. Είχε ένα οβελιστήριο κάτω στην παραλία του χωριού.

Δεν υπάρχει κάτι να πεις σε αυτή την περίπτωση. Σε εμάς τέτοια συμβάντα δεν έχουν συμβεί ποτέ οπότε είναι κάτι που μας έχει αφήσει όλους παγωμένους».

«Η κοπέλα είχε έρθει μαζί με τον δράστη για δουλειά στο μαγαζί»
Στην συνέχεια ο πρόεδρος της κοινότητας πρόσθεσε: «Πολλά έχουν ακουστεί αλλά επειδή το περιστατικό έγινε σε ώρα που ουσιαστικά δεν κυκλοφορούσε άνθρωπος στο χωριό, 3.30 τα ξημερώματα και οι περισσότεροι το μάθαμε στις 6 το πρωί, δεν ξέρουμε τι έγινε. Ο πατριός του 25χρονου είχε ανοίξει πριν μια εβδομάδα το μαγαζί εδώ στο Λιθί. Η μητέρα του δράστη είχε αγοράσει και σπίτι και ερχόταν περιστασιακά ανά δύο χρόνια. Ο δράστης είχε να έρθει εδώ στο χωριό τουλάχιστον 6-7 χρόνια από το ’13-’14. Δεν έχουν καταγωγή από εδώ απλά πήραν σπίτι.

Δεν γνωρίζουμε αν κοίταξε το θύμα την κοπέλα του 25χρονου. Αλλά και ό,τι και να έγινε δεν δικαιολογείται να σηκώσει μαχαίρι. Η κοπέλα είχε έρθει μαζί με τον δράστη για δουλειά στο μαγαζί».

Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Χίου ενώ το πτώμα του άτυχου 40χρονου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για νεκροψία – νεκροτομή. Η αστυνομία κάνει ενδελεχή έρευνα προκειμένου να φέρει στην επιφάνεια τα ακριβή αίτια για το απίστευτο φονικό.

Σήμερα το απόγευμα ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί σε εισαγγελέα και ανακριτή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα