Αιγάλεω: Είμαι απεσταλμένος του Θεού είπε ο οδηγός που μπούκαρε με το ΙΧ σε εμπορικό κέντρο

Αιγάλεω: Είμαι απεσταλμένος του Θεού είπε ο οδηγός που μπούκαρε με το ΙΧ σε εμπορικό κέντρο

Εικόνες χάους επικράτησαν στο εμπορικό κέντρο River West. Όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο του MEGA άνδρας εισέβαλε κανονικότατα μέσα στο κτίριο με αυτοκίνητο ρίχνοντας τζαμαρίες και προσκαλώντας εκτεταμένες υλικές ζημιές. «Είμαι απεσταλμένος του Θεού», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς λίγα λεπτά μετά τη σύλληψή του.
Αυτό είναι το αυτοκίνητο που σκόρπισε τον τρόμο και τον πανικό στο εμπορικό κέντρο του Αιγάλεω.

Ο οδηγός του, ένας 53χρονος σε κατάσταση αμόκ, λίγο μετά τις 11 το πρωί φτάνει στο εμπορικό κέντρο από την πίσω πλευρά, σπάει τη τζαμαρία και εισβάλλει με το αυτοκίνητο στο κτίριο.

Πανικόβλητοι πελάτες και υπάλληλοι τρέχουν για να σωθούν.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου αφού παρασύρει τα κιόσκια έξω από τα καταστήματα καρφώνεται στις σκάλες. Σαν από θαύμα δεν τραυματίζεται κανείς…

Ο κύριος Βούλγαρης, ο σεκιούριτι του εμπορικού, του φώναζε και προσπαθούσε να τον σταματήσει. Όταν πήγαινε με το αυτοκίνητο καταπάνω του φοβήθηκε τόσο για τη σωματική του ακεραιότητα όσο και για τον κόσμο που εκείνη την ώρα έκανε τα ψώνια του. Από τα πρώτα λεπτά ειδοποίησε τις αρχές.

Ο 53χρονος, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και είναι πατέρας δύο παιδιών, προσπάθησε να διαφύγει μετά το περιστατικό μπαίνοντας σε ένα βαν. Ωστόσο άνδρες της ΟΠΚΕ τον ακινητοποιούν και του φορούν χειροπέδες. Τα όσα τους είπε σοκάρουν: «Ξέρω ότι στο υπόγειο του εμπορικού κέντρου γίνονται ανθρωποθυσίες για τον Σατανά. Είμαι απεσταλμένος του Θεού».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία ο 53χρονος είναι σεσημασμένος για κατοχή ναρκωτικών, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο του βρέθηκε και μια σακούλα με χάπια.

Οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική για εξετάσεις όπου και αναμένεται να διαταχθεί ο εγκλεισμός του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα