Σκοτώνονται κορίτσια, θυσιάζονται για τον Σατανά. Ο Θεός μου είπε να παρέμβω για να τα γλυτώσω

Σκοτώνονται κορίτσια, θυσιάζονται για τον Σατανά. Ο Θεός μου είπε να παρέμβω για να τα γλυτώσω

Πανικός προκλήθηκε σε εμπορικό κέντρο στο Αιγάλεω όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην τζαμαρία του. Η Αστυνομία έφτασε στο σημείο και έχει ήδη συλλάβει ένα άτομο.

 «Απεσταλμένος του Θεού» δήλωσε ο οδηγός που που μπούκαρε με αυτοκίνητο στο εμπορικό κέντρο River West στο Αιγάλεω. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι στο υπόγειο του εμπορικού κέντρου γίνονται θυσίες στον Σατανά. “Σκοτώνονται κορίτσια, θυσιάζονται για τον Σατανά. Ο Θεός μου είπε να παρέμβω για να τα γλυτώσω” φέρεται να υποστήριξε. 

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο άνδρας έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν. Είναι κάτι που ερευνάται, ενώ έχει διαταχθεί και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε ήταν νοικιασμένο. Ο άνδρας μπήκε από το πλαϊνό πάρκινγκ του εμπορικού κέντρου, χτύπησε σε κάτι κολωνάκια και κατέληξε κάτω από σκάλες. Μετά άρχισε να περιπλανιέται στο κτίριο και να τρέχει στους ορόφους, ενώ πήγε να μπει σε ένα βανάκι που βρήκε μπροστά του για να διαφύγει. Εν τω μεταξύ όμως, είχε σπεύσει στο σημείο η ομάδα ΔΙΑΣ, άνδρες της οποίας εντόπισαν και συνέλαβαν τον οδηγό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στο αυτοκίνητο δεν εντοπίστηκε όπλο. Το μόνο που βρέθηκε ήταν κάποια χάπια, πιθανότατα ψυχοφάρμακα.

Εργαζόμενοι και επισκέπτες του εμπορικού κέντρου τρομοκρατήθηκαν βλέποντας το αυτοκίνητο να εισβάλει στον χώρο. Πολλά είναι τα ερωτήματα πάντως σχετικά με το πώς κατάφερε να περάσει τα εμπόδια και δεν κατάφερε να τον σταματήσει κανείς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO