Καβάλα: Στη δικαιοσύνη ο συζυγοκτόνος - Τι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας

Η ώρα της απολογίας του 55χρονου γυναικοκτόνου στην Καβάλα φτάνει καθώς μετά από δυο 24ωρα στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε αυτοτραυματισμένος πήρε το απόγευμα εξιτήριο και θα περάσει τη νύχτα στο κρατητήριο.

Ο δικηγόρος της 43χρονης γυναίκας αποκαλύπτει τι φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας πέντε λεπτά πριν ειδοποιήσει την αστυνομία ο δράστης κι αφού είχε περάσει μέσα στο φαρμακείο 7 ολόκληρες ώρες δίπλα στη νεκρή γυναίκα του που είχε στραγγαλίσει ο ίδιος.

«Βαρούσαν την πόρτα ο πατέρας κι ο θείος για αυτό τραυματίστηκε πέντε λεπτά πριν καλέσει την αστυνομία» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας της 43χρονης.

Το χρονικό της φρίκης
Είναι Πέμπτη 5 Μαΐου, 4.30 το απόγευμα. Η Άϊντα και ο σύζυγός της μπαίνουν στο φαρμακείο, κρατώντας καφέδες, και κατεβάζουν τα στόρια.

Η 43χρονη φαρμακοποιός κάθεται στο κομπιούτερ και ο 55χρονος την οδηγεί με τη βία στο καμαράκι του φαρμακείου.
Ο συζυγοκτόνος τη στραγγαλίζει με το ένα χέρι και με το άλλο προσπαθεί να αποτρέψει κάθε της αντίσταση, 3,5 λεπτά μαρτυρίου μέχρι να αφήσει στα χέρια του την τελευταία της πνοή στις 5 το απόγευμα.

Ο 55χρονος βγαίνει από το μικρό δωμάτιο, ξαναμπαίνει και σέρνει από τα μαλλιά το πτώμα της γυναίκας του προς τα έξω.

Τρεις ώρες αργότερα στέλνει καθησυχαστικό μήνυμα από το κινητό της νεκρής γυναίκας στην υπάλληλο του φαρμακείου που προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί της.

Στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό και στα χέρια λέγοντας στους αστυνομικούς που ειδοποίησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα για να ομολογήσει πως είχε σκοπό να αυτοκτονήσει.

Η 43χρονη φαρμακοποιός είχε πρόσφατα ανακοινώσει στον 55χρονο πως θέλει να χωρίσουν .Το περιβάλλον της έμαθε τώρα από τη μητέρα της πως της φερόταν βίαια ενώ έγινε γνωστό ότι είχε συλληφθεί το 2002 ύστερα από καταγγελία πρώην φίλης του για ξυλοδαρμό.

Ο 55χρονος εμφανίστηκε ψυχρός και αμετανόητος μετά τη σύλληψη του ενώ ανήμερα της κηδείας της μια ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook σοκάρει και εξοργίζει.

Δίπλα στη φωτογραφία της 43χρονης από την ημέρα του γάμου τους με τον ίδιο να την κρατά αγκαλιά αναφέρεται σε εκείνη σα να υπέστη ένα χτύπημα της μοίρας και όχι τη βασανιστική δολοφονία από τα ίδια του τα χέρια

«Φεύγεις για πάντα εκεί ψηλά. Με σύννεφα στολισμένη. Ντυμένη νύφη στους θεούς» γράφει στην ανάρτησή του ο 55χρονος.

Στην κηδεία της 43χρονης φαρμακοποιού ανήμερα της γιορτής της μητέρας ράγισαν καρδιές τα δυο ανήλικα παιδιά της που δεν γνωρίζουν ακόμη πως έχασαν για πάντα την αγκαλιά της.

Η οικογένεια της γυναίκας θα ζητήσει την επιμέλεια τους.

Αύριο, ο 55χρονος γυναικοκτόνος θα οδηγηθεί στον ανακριτή, καθώς πήρε εξιτήριο σήμερα από το νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα