Βασίλης Ντινόπουλος: Συγκλονίζει ο αδελφός του – Είχε πρόβλημα αλλά το πάλευε, ήταν χαρισματικός

Βασίλης Ντινόπουλος: Συγκλονίζει ο αδελφός του – Είχε πρόβλημα αλλά το πάλευε, ήταν χαρισματικός

Βαθιά οδύνη σκόρπισε ο θάνατος του Βασίλη Ντινόπουλου, στα μέλη της οικογένειάς του και στον κύκλο του. Ο Βασίλης Ντινόπουλος (γιος του δημοσιογράφου και πρώην βουλευτή και υπουργού Αργύρη Ντινόπουλου) βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια. Ο αδελφός του Βασίλη δεν κρύβει την οδύνη του. 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ο Βασίλης έφυγε από τη ζωή την Πρωτομαγιά, καθώς έπασχε από διαβήτη τύπου Α. Το διαδίκτυο έχει «πλημμυρίσει» από σπαρακτικά μηνύματα για τον θάνατο του 33χρονου Βασίλη. Φίλοι και γνωστοί του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ένας τόσο νέος άνθρωπος έφυγε από τη ζωή…

Ο αδελφός του Βασίλη Ντινόπουλου, Αναστάσιος-Οδυσσέας, μίλησε στην εκπομπή T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου και μεταξύ άλλων, για τον χαμό του, ενώ τόνισε πως ο αδελφός του ήταν πολύ χαρισματικός.

«Ο αδελφός μου ήταν μοναδικός, ήταν στον τομέα του, στην δουλειά του, σε ότι έκανε ήτανε πρώτος. Είχε βραβευτεί και τώρα πρόσφατα. Είχα βραβευτεί και στην ταινία Kala Azar ως location manager. Ήταν πάρα πολύ καλό παιδί, δεν ήταν κακός άνθρωπος. Είχε βοηθήσει πολύ κόσμο και τα παιδιά που δούλευε όλοι ήταν ευχαριστημένοι. Ήταν χαρισματικός», ανέφερε στην εκπομπή του Alpha ο Αναστάσιος-Οδυσσέας Ντινόπουλος.

Και συνέχισε: «Έπασχε από διαβήτη. Γενικά ταλαιπωριόταν αρκετά χρόνια και είχε βεβαρυμμένο ιατρικό ιστορικό, το πάλευε, δυσκολευόταν αλλά το προσπαθούσε. Το επάγγελμά του ήταν αρκετά δύσκολο. Πας σε μέρη, επικοινωνείς, κλείνεις συμφωνίες, έχει τρέξιμο».

«Ο αδελφός μου είχε σπουδάσει κινηματογραφία. Σιγά σιγά, μόνος του, με πολλές θυσίες και κόπο, κατάφερε να είναι ο καλύτερος locaction manager στην Ελλάδα. Τώρα έκανε δουλειές και στο Χόλιγουντ. Το στρες και το άγχος που περνούσε ο αδερφός μου ήταν πολύ δύσκολο».

Όσον αφορά στο πώς έμαθε για την τραγική είδηση του θανάτου του αδελφού του, ο Αναστάσιος-Οδυσσέας Ντινόπουλος είπε: «Εμένα με κάλεσαν οι φίλοι του, αλλά είχαν καλέσει ήδη τον πατέρα μου και είχε πάει. Είχαν ανησυχήσει γιατί δεν είχε πάει στη δουλειά».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα