Λαμία: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα για τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή

Λαμία: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα για τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή

“Πρόσφατες ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις του μυοκαρδίου” σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamianow.gr διαπίστωσε ο εργαστηριακός έλεγχος της ιατροδικαστικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα στην Λάρισα για τον αδικοχαμένο Μάκη Χριστόπουλο. O άτυχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Ροδίτσας που μπήκε σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της ομάδας του με την Αθλητική Ένωση Δίβρης, κατά την διάρκεια του αγώνα ένιωσε αδιαθεσία, αποχώρησε στα αποδυτήρια, κατέρρευσε και άφησε την τελευταία του πνοή.

 Ο γιατρός του αγώνα έσπευσε να τον βοηθήσει όπως και ο διαιτητής πριν φτάσει στο γήπεδο και το ασθενοφόρο, το οποίο και τον πήγε στο νοσοκομείο συνοδεία αστυνομικών της ΔΙΑΣ. Η ομάδα του Ηρακλή Ροδίτσας ενημέρωσε πως ο Μάκης Χριστόπουλος είχε περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και είχε κριθεί κατάλληλος για να παίξει ποδόσφαιρο.

O άτυχος ποδοσφαιριστής όπως αναφέρουν τα αθηναικά κανάλια και μεταδόθηκε στην εκπομπή “Τlive” στον Alpha εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο με δική του βούληση ώστε να αντικαταστήσει παίχτη της ομάδας αλλά με δελτίο άλλου ποδοσφαιριστή που δεν ήταν καν στο γήπεδο όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά! Στις δηλώσεις που έγιναν από εκπρόσωπο της ομάδας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου αναφέρθηκε ότι ο 29χρονος είχε κάρτα υγείας αλλά λόγω ενός γραφειοκρατικού ζητήματος δεν είχε εκδοθεί το δελτίο του…

Το θέμα πήρε διαστάσεις και η εισαγγελία Λαμίας έδωσε εντολή για προκαταρκτική εξέταση και θα ακολουθήσει δικαστική διερεύνηση. H υπόθεση απασχολεί και την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας αλλά και τον τοπικό Σύνδεσμο διαιτητών για το κατά πόσο ο διαιτητής διερεύνησε αν ο παίκτης είχε δηλωθεί με άλλο όνομα.

 Σε κάθε περίπτωση αναμένονται εξελίξεις σε ποινικό και διοικητικό επίπεδο.