Αίγιο: Μυστήριο με το θάνατο εύπορης ηλικιωμένης – Την είχαν κλειδωμένη σπίτι οι συγγενείς της

Αίγιο: Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ούτε τα παιδιά της ηλικιωμένης δεν ενημερώθηκαν για την κηδεία της!

Πρόσθετα συγκλονιστικά στοιχεία εμπεριέχονται στην καταγγελία που απεστάλη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αιγίου και την «Π». Ετσι, γιγαντώνεται το πέπλο μυστηρίου, το οποίο καλύπτει τον θάνατο εύπορης Αιγιώτισσας πριν 12 χρόνια, όπως αποκάλυψε χθες η εφημερίδα.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το 2010 η συνταξιούχος υπάλληλος του Δημοσίου έφυγε από τη ζωή και «λυτρώθηκε» από τον ασφυκτικό κλοιό συγγενών της, που καταγγέλλεται ότι την είχαν κλειδωμένη στο σπίτι της!

Η εύπορη ηλικιωμένη ήταν πολύ δυναμική και έξυπνη, ωστόσο τα τελευταία χρόνια της ζωής της αντιμετώπιζε κάποια κινητικά προβλήματα, είχε ωστόσο τη δυνατότητα να οδηγεί και να μετακινείται.

Υπό αυτές τις συνθήκες προσεγγίσθηκε από δικούς της, με τους οποίους δεν διατηρούσε καλές σχέσεις, αλλά επειδή ζούσε μόνη της αναγκάσθηκε να δεχθεί τη βοήθειά τους.

Αυτοί- σύμφωνα πάντα με την καταγγελία-με την πάροδο του χρόνου απομόνωσαν τη γυναίκα και δεν την άφηναν να βγαίνει.

Επακριβώς καταγγέλλεται: «Τη φόβιζαν και της δημιουργούσαν ανασφάλεια. Την ήλεγχαν καθημερινά, με άπειρα τηλεφωνήματα και επισκέψεις κατ’ οίκον, ενώ όπως λέγεται, της έδιναν και κάποια φάρμακα ώστε να είναι σε καταστολή και να μην αντιδρά. Επίσης, την είχαν κλειδωμένη μέσα στο σπίτι της, στο οποίο είχαν τοποθετήσει κάγκελα παντού. Κανένας δεν μπορούσε να τη δει, γιατί είχαν τοποθετήσει κλειδωνιά και κρατούσαν αυτοί το κλειδί…».

Ακολούθως, αναφέρεται στην καταγγελία ότι η κηδεία της έγινε με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς να έχει γίνει νεκροψία – νεκροτομή. Υπογραμμίζεται, εξάλλου, ότι «δεν ενημερώθηκαν για τον θάνατο τα παιδιά της, τα οποία και δεν παραβρέθηκαν στην κηδεία, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση στο Γραφείο Τελετών, που είχε αναλάβει την κηδεία».

Τέλος, με βάση την καταγγελία, εικάζεται ότι ο μυστηριώδης θάνατος ως σοβαρό κίνητρο είχε την μεγάλη κινητή περιουσία της (χρήματα, μετοχές, κοσμήματα και χρυσές λίρες).

Πηγή: pelop.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα