Μάνος Δασκαλάκης: Ποια είναι η νέα σύντροφός του και πόσο καιρό είναι μαζί;

Μάνος Δασκαλάκης: Ποια είναι η νέα σύντροφός του και πόσο καιρό είναι μαζί;

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκονται πλέον απέναντι, σχετικά με την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών τους. Τι συνέβαινε, όμως, με την προσωπική τους σχέση τα τελευταία χρόνια;

Φίλος του ζευγαριού αποκαλύπτει στο Πρωινό:

"Είχαμε κάνει μια συζήτηση πριν από ένα χρόνο, ίσως και λίγο παραπάνω… Όσο ήμουνα ακόμα στο χωριό του γαμπρού μου, πριν γυρίσω Πάτρα, μου είχε πει μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι άντε να γυρίσεις Πάτρα, μπας και μείνουμε και μαζί γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα, εδώ. Μου είχε πει τότε κάτι για ένα τρίτο πρόσωπο από τη μεριά της Ρούλας. Μου ‘πε ότι είχε υποψίες για έναν άνδρα, που έχει αλβανική καταγωγή και μου είχε δείξει και φωτογραφία του ανθρώπου αυτού στο Facebook. Ήμασταν από κοντά όταν μου ‘δειξε απ’ το κινητό του" είπε χαρακτηριστικά ο φίλος του ζευγαριού.

Στο ερώτημα αν γνωρίζει ποια είναι η νέα σύντροφος του Μάνου απάντησε πως "ξέρω ότι έχει τελειώσει κομμωτική και αν θυμάμαι καλά δούλευε σε ένα χώρο εστίασης" ενώ για το διάστημα που είναι μαζί το ζευγάρι είπε "θα σας πω ότι τουλάχιστον ενάμισι – δύο χρόνια".

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα