Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν ασχολούμε με τον Μάνο - Tι απαντά για καφετζούδες, μπράβους, κεταμίνη

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν ασχολούμε με τον Μάνο - Tι απαντά για καφετζούδες, μπράβους, κεταμίνη

Γραπτώς απάντησε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες τρεις ημέρες για το ότι πήγαινε σε καφετζούδες και χαρτορίχτρες, ότι είχε βάλει μπράβους να κάνουν κακό στον σύζυγό της που την εγκατέλειψε, αλλά και για το ότι πιθανώς να βρήκε την κεταμίνη από το διαδίκτυο. 

Η Τασούλα Παπανικολάου επικοινώνησε με την κατηγορουμένη η οποία έδωσε γραπτώς τις απαντήσεις της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα για όλα αυτά. 

Τι απάντησε γραπτώς η Ρούλα Πισπιρίγκου στο Star   
Τι λέει λοιπόν η κατηγορουμένη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας; 

Η απάντηση της Ρούλας Πισπιρίγκου ήταν συγκεκριμένα ότι δεν έχουν καμία σχέση όλα αυτά  με την πραγματικότητα και τα θεωρεί αστεία,  δεν ασχολείται με τον Μάνο Δασκαλάκη και ότι τη νοιάζει να αποδείξει την αθωότητά της. 

 Όπως πρόσθεσε η Τ. Πανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τη Ρ. Πισπιρίγκου ενοχλεί που  μιλούν διάφοροι εις βάρος της χωρίς να γνωρίζει τα στοιχεία τους. Πλέον όμως τα συγκεκριμένα πρόσωπα θα κληθούν να καταθέσουν στις δικαστικές αρχές, οπότε αναμένεται ο αντίλογός της σε όσα της καταλογίζουν.               

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα