Πάτρα: Η Πισπιρίγκου εκτιμώ ότι δεν θα σπάσει - Μέρα με την μέρα θα έρχονται στο φως εξελίξεις που θα συγκλονίσουν

Πάτρα: Η  Πισπιρίγκου εκτιμώ ότι δεν θα σπάσει - Μέρα με την μέρα θα έρχονται στο φως εξελίξεις που θα συγκλονίσουν

Ο Πάνος Σόμπολς, μίλησε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου για τις εξελίξεις στον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. 
 Η Ρούλα Πισπιρίγκου εκτιμώ ότι δεν θα σπάσει. Δεν φαίνεται να ομολογεί από ότι βλέπω και από τον χαρακτήρα και όσα έχουμε δει όλοι. Το θεωρώ απίθανο είπε.
 
“Ο κάθε κατηγορούμενος προσπαθεί να βρει κάτι για να στηριχθεί κάποιο επιχείρημα για να μπορέσει να απαλύνει αν έχει ενοχή, τα πράγματα γενικά προς το πρόσωπό του, να “πέσει στα μαλακά” που λέμε” πρόσθεσε.

“Είμαστε στην αρχή, έχουμε δρόμο. Η έρευνα τόσο η ιατρική όσο και η ιατροδικαστική αλλά κυρίως η δικαστική και η αστυνομική να μπορέσουν να βρουν άκρη να στοιχειοθετήσουν την εγκληματική ενέργεια για τον θάνατο των άλλων δύο παιδιών. Στη συνέχεια αφού ολοκληρώσουν αυτό, θα ψάξουν και για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς. Αν έφυγε από παθολογικά αίτια, όπως ισχυρίζεται η κατηγορούμενη, που λέει ότι έπασχε από καρκίνο. Όμως οι έρευνες της αστυνομίας και της δικαιοσύνης δεν σταματoύν σε μια κατάθεση ερευνούν και πολλά άλλα πράγματα. Πολλοί λένε ότι μπορεί να αποκαλυφθούν γεγονότα στη συνέχεια που θα συνταράξουν το Πανελλήνιο ακόμα περισσότερο” ανέφερε.

 “Εγώ, είμαι αυτής της άποψης ότι ημέρα με την ημέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα θα έρχονται στο φως εξελίξεις τέτοιες που σίγουρα μπορεί να συγκλονίσουν το Πανελλήνιο για μια ακόμη φορά. Γιατί μην ξεχνάτε ότι κατηγορείται η 33χρονη μάνα ότι σκότωσε με τον τρόπο αυτό του φαρμάκου ένα από τα παιδιά. Η λογική λέει ότι αν σκότωσε το ένα, γιατί να μην έστειλε στον θάνατο και τα άλλα δύο. Βέβαια εδώ δεν πάμε με την λογική πάμε με τα ευρήματα, με τις αποδείξεις που σύμφωνα με τα όσα έχουν προκύψει έως τώρα από την αστυνομία και την ιατροδικαστική έρευνα, τα στοιχεία για την Τζωρτζίνα είναι ατράνταχτα. Δεν μπορούν να αμφισβητηθούν. Οπότε σε βάζει σε σκέψη και υποψίες. Αν όντως ενέχεται στον θάνατο της Τζωρτζίνας, σκέφτεται ο άλλος και γιατί να μην είναι και για τους υπόλοιπους θανάτους που ερευνώνται” πρόσθεσε.

“Πιστεύω ότι όλα αυτά θα εξιχνιαστούν, θα δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα και θα πέσει άπλετο φως σε αυτή την υπόθεση” υπογράμμισε.

“Θα έχουμε να κάνουμε με το έγκλημα του αιώνα και θα μιλάμε για πολλά χρόνια για αυτό το έγκλημα. Θα ασχοληθούν εγκληματολόγοι με αυτή την υπόθεση” κατέληξε ο Πάνος Σόμπολος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα