Πάτρα – Δικηγόρος Μάνου Δασκαλάκη: Στυγνή δολοφονία - Τα προσωπικά αντικείμενα που θάφτηκαν με τα τρία παιδιά

Πάτρα – Δικηγόρος Μάνου Δασκαλάκη: Στυγνή δολοφονία - Τα προσωπικά αντικείμενα που θάφτηκαν με τα τρία παιδιά

Για στυγνή δολοφονία έκανε λόγο ο δικηγόρος του  Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Καράμπελας, μετά την υποστήριξη της κατηγορίας.

“Έπειτα από σχεδόν δύο μήνες μεθοδικών ερευνών από τους άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών και σε συνδυασμό με τα δείγματα των τοξικολογικών εξετάσεων στο μεταθανάτιο δείγμα αίματος της μικρής Τζωρτζίνας, οι εμπειρότατοι αξιωματικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια με θανατηφόρα δηλητηρίαση, με λήψη φαρμακευτικής ουσίας, της γνωστής πλέον σε όλους μας της ουσίας κεταμίνης”

“Τα συμπεράσματα αυτά των προανακριτικών αρχών επιβεβαίωσαν ο εισαγγελέας και η ανακρίτρια τόσο σε πρώτο χρόνο με την έκδοση του εντάλματος σύλληψης όσο και σε δεύτερο χρόνο με την προσωρινή κράτηση της κατηγορούμενης. Ο εντολέας μου, όπως και ο ίδιος σας είπε, μετά το αρχικό σοκ που υπέστη, είναι πλέον πεπεισμένος ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και ότι πίσω από αυτή την εγκληματική ενέργεια είναι η κατηγορούμενη” πρόσθεσε.

“Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί της κατηγορούμενης για ιατρική αμέλεια”
 
 “Πρόκειται για μια στυγνή δολοφονία ενός μικρού παιδιού, μιας αθώας ψυχής, που τελέστηκε από την κατηγορουμένη σε απόλυτα ήρεμη ψυχική κατάσταση και με μεθοδικότητα, αν λάβουμε υπόψη ότι αυτό το στοιχείο που υπάρχει στη δικογραφία και που εμείς σήμερα λάβαμε γνώση, ότι είχαν προηγηθεί άλλες πέντε τουλάχιστον απόπειρες. Με τα δεδομένα αυτά, εμφανιστήκαμε σήμερα αυτοβούλως στην ανακρίτρια και δηλώσαμε ότι στην ποινική διαδικασία ο κ. Μάνος Δασκαλάκης υποστηρίζει αυτή την κατηγορία. Και την υποστηρίζει προκειμένου να δικαιωθεί η μνήμη των παιδιών του. Όπως γνωρίζετε, η συγκεκριμένη δικογραφία αφορά μόνο τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Η έρευνα για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας είναι σε εξέλιξη. Ο εντολέας μου αναμένει με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα και αυτών των ερευνών προκειμένου να μάθει αν αυτό το οποίο γνώριζε μέχρι τώρα ότι ο θάνατος των δύο παιδιών του οφείλεται σε παθολογικά αίτια δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα” σημείωσε.
“Οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί με τους οποίους προσπαθούν να αποδοθεί ο θάνατος της Τζωρτζίνας σε αμελή ιατρική πράξη θεωρώ όχι μόνο είναι αβάσιμοι και κινούνται εκτός ορίων λογικής και σοβαρότητας αλλά αποτελούν και μια ευθεία και ιταμή προσβολή στο σύνολο της ιατρικής κοινότητας” επεσήμανε ο δικηγόρος του πατέρα των τριών παιδιών.

Τα προσωπικά αντικείμενα που θάφτηκαν με τα τρία παιδιά
“Όταν κληθεί ο εντολέας μου από την ανακρίτρια για να καταθέσει πώς έγιναν τα γεγονότα από την αρχή του έγγαμου βίου τους, θα καταθέσει και ότι όντως το τάμπλετ είναι θαμμένο μαζί με την Τζωρτζίνα. Ήταν μια επιθυμία της κατηγορουμένης και στα δύο άλλα παιδάκια να θαφτεί ένα προσωπικό αντικείμενο μαζί τους. Στα δύο πρώτα παιδιά από ότι μου είπε ο Μάνος είχε θαφτεί ένα αρκουδάκι, στην Τζωρτζίνα ζήτησε – προκαλεί κάποια περιέργεια – να θαφτεί και το τάμπλετ” κατέληξε ο Δημήτρης Καράμπελας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα