Ρούλα Πισπιρίγκου: Πέθανε, σταματήστε την προσπάθεια, έλεγε στους γιατρούς για τη Τζωρτζίνα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Πέθανε, σταματήστε την προσπάθεια, έλεγε στους γιατρούς για τη Τζωρτζίνα

Η Τζωρτζίνα σώθηκε τον Απρίλιο, για να πεθάνει – σύμφωνα με το κατηγορητήριο – από το χέρι της ίδιας της μητέρας της λίγους μήνες μετά.

Γύρισε η μητέρα προς το μέρος μου, την ώρα που ο συνάδελφος έκανε την υπεράνθρωπη προσπάθειά του κι ενώ είχαν περάσει 15 λεπτά, είπε: Πέθανε… Σταματήστε την προσπάθεια, δεν έχει κανένα νόημα. Δεν γυρίζει πίσω η Τζωρτζίνα. Ταλαιπωρήθηκε και είναι καλύτερο να αναπαυθεί.

Πέρυσι στις 8 Απριλίου έγινε η εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο. Εκεί, που τρεις μέρες αργότερα, κάνοντας τα «μαγικά» της στο μονόκλινο δωμάτιο νοσηλείας της Τζωρτζίνας, όπως περιγράφουν γιατροί και νοσοκόμες, το κοριτσάκι για εντελώς ακαταλαβίστικο ιατρικό τρόπο, έπαθε ανακοπή της καρδιάς.

Όπως είναι γνωστό, ο αναισθησιολόγος υπερβαίνοντας κάθε χρονικό όριο εκείνο το Κυριακάτικο βράδυ, κατάφερε μετά από 55 ολόκληρα λεπτά της ώρας να επαναφέρει στη ζωή τη Τζωρτζίνα.

Για εκείνες τις στιγμές σοκάρει πραγματικά μια αποκαλυπτική μαρτυρία στην εφημερίδα Πελοπόννησο, μιας γιατρού της βάρδιας, που αφορά την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρακολουθούσε ατάραχη και ανέκφραστη την προσπάθεια της ανάνηψης:

  «Γύρισε η μητέρα προς το μέρος μου, την ώρα που ο συνάδελφος έκανε την υπεράνθρωπη προσπάθειά του κι ενώ είχαν περάσει 15 λεπτά, είπε: «Πέθανε… Σταματήστε την προσπάθεια, δεν έχει κανένα νόημα. Δεν γυρίζει πίσω η Τζωρτζίνα. Ταλαιπωρήθηκε και είναι καλύτερο να αναπαυθεί».
Ποια μάνα λέει κάτι τέτοιο; Ποια μάνα δεν ελπίζει μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο;

Σπάει τη σιωπή της η νοσηλεύτρια που ήταν δίπλα στην Τζωρτζίνα τις τελευταίες της ώρες

Ποια μάνα δεν θα ήταν σοκαρισμένη και αλλόφρων; Κι όμως, η Ρούλα έβλεπε απαθής την προσπάθεια της ανάνηψης, σαν να επρόκειτο για μια τοπική ιατρική δουλειά ενός γιατρού….

Η Τζωρτζίνα τελικά είχε σωθεί εκείνο το βράδυ, όπως είναι γνωστό, προς απογοήτευση όμως της Ρούλας, με βάση τη συμπεριφορά της…

Χαμόγελο του Παιδιού: Υπήρχε καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας από το 2014

ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΑΣ

Την προηγούμενη εβδομάδα, αποκαλύφθηκε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει από φίλο της «σεκιουριτά» να παρακολουθεί τον εν διαστάσει σύζυγό της Μάνο, επειδή ήθελε να γνωρίσει τα πάντα για τις κινήσεις του και ιδίως για την προσωπική σχέση, που διατηρούσε με άλλη γυναίκα στην Αθήνα.

Σήμερα η «ΠτΚ» αποκαλύπτει ότι η κατηγορούμενη μητέρα για το φόνο της κόρης της Τζωρτζίνας είχε και μια άλλη έγνοια. Ακριβέστερα, από τα μέσα Φεβρουαρίου υποψιαζόταν ότι ο Μάνος συνεργάζεται με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, δίνοντας πληροφορίες που θεωρούσε ότι την έβλαπταν!

Οι διασταυρωμένες πληροφορίες της «Π» αναφέρουν ότι είχε εξωτερικεύσει τις υποψίες της στην μητέρα της και την αδελφή της, αλλά και σε άλλα πρόσωπα του περιβάλλοντός της, τα οποία εμπιστευόταν. Και μάλιστα, αναζητούσε τρόπους παρακολούθησης του Μάνου για να «τσεκάρει» αν ανεβαίνει τα σκαλιά της ΓΑΔΑ ή συναντιέται με αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Πάντως, μέχρι να συλληφθεί, δεν είχε καταφέρει να επιβεβαιώσει τις υποψίες της…

Πηγή: pelop.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα