Μάνος Δασκαλάκης: Άλλη ουσία περιμέναμε να βρεθεί – Τι έλεγε την ώρα της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου

Μάνος Δασκαλάκης: Άλλη ουσία περιμέναμε να βρεθεί – Τι έλεγε την ώρα της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου

Με την Ρούλα έχουμε συζητήσει για τα όσα ακούγονται, αλλά περιμένουμε, δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο. Άλλη ουσία περιμέναμε να βρεθεί και άλλη βρέθηκε

Το φως της δημοσιότητας  είδε  η συνομιλία που είχε δημοσιογράφος της εκπομπής Φως στο Τούνελ με τον Μάνο Δασκαλάκη την ώρα της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο δημοσιογράφος τον είχε ρωτήσει για την κεταμίνη, καθώς είχε γίνει γνωστό ότι εντοπίστηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας. 

 Όχι δεν ξέρω, δεν είμαι γιατρός. Επειδή κάθε δημοσιογράφος το περιγράφει με δικό του τρόπο, αν δεν πάρω εγώ γιατρό να μιλήσω να μου πει τι είναι, να μου πει ο ιατροδικαστής ότι όντως είναι έτσι, δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ερωτηθείς εάν έχουν κάποιο γνωστό κτηνίατρο, καθώς πρόκειται για μία ουσία που χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο στην κτηνιατρική ως αναισθητικό, ο πατέρας απάντησε:

“Έχω κτηνίατρο που πήγαινα ένα σκύλο που είχα, αλλά έχω να πάω πάνω από ενάμιση χρόνο. Με την Ρούλα έχουμε συζητήσει για τα όσα ακούγονται, αλλά περιμένουμε, δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο. Άλλη ουσία περιμέναμε να βρεθεί και άλλη βρέθηκε”.

 “Το φάρμακο, όχι ουσία, να μην λέω βλακείες. Το φάρμακο φαινοβαρβιτάλη που καθιέρωσαν τα τελευταία δύο 24ωρα. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αυτή η ουσία ακόμα. Αν δεν μιλήσει κάποιος αρμόδιος εγώ δεν μπορώ να γνωρίζω κάτι. Έψαξα να δω τι είναι στο ίντερνετ και αναφέρεται και σε ζώα” συνέχισε ο Μάνος Δασκαλάκης.

“Δεν έχει μπει κανένας άλλος στο νοσοκομείο πέρα από την Ρούλα. Περίμενε να δούμε τι γίνεται… Χορηγείται και σε ζώα… Χορηγείται και για τη διασωλήνωση επίσης. Τα φάρμακα στο νοσοκομείο του παιδιού, τα έδιναν οι νοσηλεύτριες, δεν είχε φάρμακα η Ρούλα, ούτε την αγωγή της” 

Τότε, πάντως, σημείωνε ότι εξακολουθεί να πιστεύει στη Ρούλα… “Ακόμα δεν έχω αλλάξει τη γνώμη μου. Συνεχίζω να πιστεύω ότι η Ρούλα δεν εμπλέκεται κάπου. Σίγουρα είναι περίεργο όλο αυτό. Αλλά κοιτάμε μια πλευρά. Εγώ δεν έχω λόγο να υποστηρίξω καμία Ρούλα, το μόνο που θέλω είναι να πάρω απαντήσεις για τα παιδιά μου. Μία αλήθεια θέλουμε να πάρουμε απ’ όλο αυτό, όποια και να ‘ναι, αλλά να είναι αλήθεια”.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα