Ρούλα Πισπιρίγκου: Θα έβγαινα να κλαίω; Θα έλεγαν και ο Μπάμπης έκλαιγε

Ρούλα Πισπιρίγκου: Θα έβγαινα να κλαίω; Θα έλεγαν και ο Μπάμπης έκλαιγε

Η33χρονη μητέρα των τριών κοριτσιών που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας απάντησε για τα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε μετά την πρώτη της συνέντευξη. Σημειώνεται ότι οι εν λόγω δηλώσεις έγιναν πριν τη σύλληψή της ωστόσο σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας. 

Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει, δεν θέλει να καταλάβει. Θέλει έναν δολοφόνο. Οι δημοσιογράφοι το έχουν κάνει όλο αυτό το πράγμα. Είμαι σε μία κατάσταση που απολογούμαι κάθε 5 λεπτά, είχε αναφέρει στην εκπομπή «T-live» η Ρούλα Πισπιρίγκου.
 
«Βγαίνουν και λένε ότι είχα μαλλί κομμωτηρίου, αλλά η ρίζα έχει φτάσει έξι δάχτυλα. Αυτό είναι το φυσικό μου μαλλί. Λένε για τα νύχια μου. Αυτά τα είχα πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα. Πώς να πάω να βγάλω το ημιμόνιμο ενώ δεν βγαίνω ούτε από το σπίτι;», είχε δηλώσει όσον αφορά τα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε. 

Στη συνέχεια η Ρούλα Πισπιρίγκου ρωτήθηκε γιατί σε αυτή την πρώτη συνέντευξη έδειχνε να έχει αποστασιοποιηθεί από το συναίσθημα, απαντώντας: «Θα έβγαινα να έκλαιγα στην κάμερα για να βγαίνουν να λένε “α, και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκλαιγε, αλλά τη σκότωσε τη γυναίκα του”. Δεν τους πιάνεις πουθενά. Δεν βγήκα για να κλαφτώ».


 «Οτιδήποτε και να κάνουμε είναι κατά μας. Ο κόσμος πιστεύει ότι το έκανα εγώ. Η αλήθεια δεν αργεί και τότε θα δούμε και για το μαλλί και για το νύχι και για τον Μπάμπη (σ.σ. Αναγνωστόπουλο) και για το σύνδρομο και για όλα», είχε πει χαρακτηριστικά. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα