Την ένοιαζε να μη χάσει τον Μάνο. Νέα στοιχεία για τους θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών

Την ένοιαζε να μη χάσει τον Μάνο. Νέα στοιχεία για τους θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών

Νέα στοιχεία και μαρτυρίες για τους θανάτους των τριών μικρών κοριτσιών στην Πάτρα ερευνούν οι αρχές, θεωρώντας ότι βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στην εξιχνίαση του θρίλερ.
Κάθε μέρα περιπλέκεται όλο και περισσότερο το μυστήριο με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα. Το γεγονός ότι δεν προέκυψαν παθολογικά αίτια στο θάνατο της Τζωρτζίνας, εντοπίστηκε όμως ύποπτη ουσία στον οργανισμό του παιδιού, σε συνδυασμό με την αποκάλυψη του αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» Βασίλη Λαμπρόπουλου ότι δεν προκύπτει γονιδιακό πρόβλημα από τις εξετάσεις των γονιών, δίνουν νέα διάσταση στο θρίλερ.

Η ύποπτη ουσία που βρέθηκε στον οργανισμό της εννιάχρονης Τζωρτζινας βρίσκεται στο μικροσκόπιο των ιατροδικαστών που έχουν κληθεί να δώσουν απαντήσεις.

Οι φάκελοι νοσηλείας της Τζωρτζινας σε δυο νοσοκομεία της Πάτρας έχουν ολοκληρωθεί και καταγράφουν περιστατικά όπως τα έζησαν γιατροί και νοσηλευτές.

Ο Επίτιμος πρόεδρος Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Θανάσης Κατερινόπουλος εξέφρασε την εκτίμησή ότι η τραγωδία της Πάτρας οφείλεται 100% σε εγκληματική ενέργεια: «Μιλάω 100%, γιατί εδώ έχουμε τρεις θανάτους σε τρεις διαφορετικούς χρόνους. Δεν είμαι ειδικός επιστήμονας για να ξέρω αν υπάρχει γονιδιακό πρόβλημα, οι ίδιοι οι γιατροί λένε ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο».

Πάτρα: Η Νικολούλη μιλάει με τη μητέρα – Βρήκα στοιχεία και θα κάνω εκπομπή

«Την ένοιαζε να μη χάσει τον Μάνο…»
Η μητέρα των τριών κοριτσιών το 2020 και ενώ είχε μόλις χάσει το πρώτο παιδί, τη Μαλένα, κατέφυγε σε…. μέντιουμ, γιατί ανησυχούσε για τον άνδρα της…

«Το πρόβλημά της, αυτό που ρωτούσε ήταν έαν θα τα ξαναβρεί με τον Μάνο. Της είπα για θανάτους…», δήλωσε το μέντιουμ.

Οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών ερευνούν και τον μυστηριώδη θάνατο της 69χρονης σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού. Οπως αποκαλύπτεται, η γυναίκα είχε εξουσιοδοτήσει ως υπεύθυνο για όλες τις συναλλαγές της τον Μάνο Δασκαλάκη.

Εντός της εβδομάδας αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της Τζωρτζίνας, αλλά και το πόρισμα των ιατροδικαστών για το παιδί που χάθηκε πρώτο, την Μαλένα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα