Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής, λέει ο δικηγόρος του

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 33χρονου πιλότου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που βρίσκεται στη φυλακή για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά, ανέφερε μιλώντας στο ΑΝΤ1, πως θα συνεχιστεί η προανακριτική και ανακριτική γραμμή, πως βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής.

Στις 8 Απριλίου του 2022 αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση των Γλυκών Νερών, με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου για την δολοφονία της συζύγου του.

Για την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, μίλησε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ενόψει της δίκης.

Ο συνήγορος του συζυγοκτόνου ανέφερε στην εκπομπή “Το Πρωινό” ότι υπάρχουν μάρτυρες του ευρύτερου κύκλου του 33χρονου πιλότου που θα μιλήσουν για τη σχέση του ζευγαριού. Όπως είπε, θα συνεχιστεί η προανακριτική και ανακριτική γραμμή, πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής, ενώ τόνισε ότι όσο πλησιάζει η δίκη ο πελάτης του θέλει να ακούσει όλα όσα θα πουν οι μάρτυρες για να τοποθετηθεί κι εκείνος στο τέλος.

“Νομίζω ότι θα είναι μια πολύ δύσκολη δίκη όπως έχει εξελιχθεί η υπόθεση. Η δίκη θα είναι πολύπλευρη και έχει να αναδείξει και πράγματα κατά την αποδεικτική διαδικασία που θα υπάρχει. Θεωρώ ότι θα αναδειχθούν κάποια στοιχεία. Το εάν θα οδηγήσουν σε κάποιο συμπέρασμα τους δικαστές, προκειμένου να εκτιμήσουν διαφορετικά την κατάσταση του εντολέως μου, θα το δούμε…” τόνισε.

 Ερωτηθείς πώς θα διατηρηθεί αυτή η υπερασπιστική γραμμή ότι βρισκόταν εν βρασμώ, παρότι αποδείχθηκε πως ήταν όλα σκηνοθετημένα, απάντησε: “Για όλα αυτά τα πράγματα, τα οποία δημιούργησαν όλη αυτή την κατάσταση, παρέχει τις εξηγήσεις και θα παρέχει ακόμη περισσότερες για το ποια ήταν η συναισθηματική του φόρτιση, τι σκεφτόταν εκείνη τη στιγμή κατά τη διαδικασία του δικαστηρίου. Έχει να πει πράγματα”.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα