Πάτρα - θάνατος τριών κοριτσιών: Τα στοιχεία εφόσον ευσταθούν δεν συνάδουν με μια προσωπικότητα μάνας προστάτιδας

Πάτρα - θάνατος τριών κοριτσιών: Τα στοιχεία εφόσον ευσταθούν δεν συνάδουν με μια προσωπικότητα μάνας προστάτιδας

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας και το θάνατο των τριών παιδιών μίλησε στο LIVE NEWS η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά.
Όπως τόνισε οι αστυνομικοί που εξετάζουν την υπόθεση έχουν συλλέξει πάρα πολλές πληροφορίες και μαρτυρικές καταθέσεις που αξιολογούνται από τους έμπειρους αξιωματικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών, υπενθυμίζοντας ότι οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί ήταν εκείνοι που εξιχνίασαν την υπόθεση των Γλυκών Νερών και τη δολοφονία της Καρολάιν από το σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

«Τα αντικειμενικά στοιχεία που δίνονται στις καταθέσεις, ελέγχονται και αξιολογούνται καταλλήλως από τους ανακριτικούς υπαλλήλους» σημείωσε τονίζοντας ότι θα εξεταστούν σε συνδυασμό με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, τις τοξικολογικές και τις ιστολογικές εξετάσεις.

«Πρέπει να βρεθεί ένας λόγος που θα δικαιολογήσει την αποστέρηση οξυγόνου στα παιδιά» συμπλήρωσε η κυρία Βαρελά, τονίζοντας ότι είναι λογικό ο κόσμος να έχει υποψίες ακούγοντας όλα τα στοιχεία που βγαίνουν στη δημοσιότητα. «Τα στοιχεία που ακούμε -εφόσον ευσταθούν- δεν συνάδουν με μια προσωπικότητα της μάνας προστάτιδας» πρόσθεσε.

megatv

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα