Εγκλημα στην Ανδραβίδα: Νέες αποκαλύψεις για τον μακελάρη - Ποιο ανεξιχνίαστο έγκλημα ερευνούν οι αρχές

Εγκλημα στην Ανδραβίδα: Νέες αποκαλύψεις για τον μακελάρη - Ποιο  ανεξιχνίαστο έγκλημα ερευνούν οι αρχές

Την εμπλοκή του 60χρονου μακελάρη της Ανδραβίδας, σε ακόμα ένα ανεξιχνίαστο έγκλημα ερευνούν οι Αρχές. 

Το βίαιο παρελθόν του Δ. Β., που στις αρχές του Μάρτη δολοφόνησε ένα ανδρόγυνο και τα δύο τους παιδιά, έχει κάνει την αστυνομία να διερευνά το ενδεχόμενο να ευθύνεται και για άλλα εγκλήματα στην περιοχή της Ηλείας. Στο μικροσκόπιο των Αρχών φαίνεται πως μπαίνει και το διπλό φονικό ενός ζεύγους στα Καβάσιλα Ηλείας το 1992, το οποίο δεν εξιχνιάστηκε ποτέ..
 
Πρόκειται για τη δολοφονία ενός άνδρα 50 ετών και της 32χρονης συζύγου του. Τον Μάρτιο του 1992 είχαν βρεθεί δολοφονημένοι μέσα στο αυτοκίνητο τους κοντά στην Γαστούνη, καθώς πήγαιναν στην επιχείρηση που εργάζονταν.

Το ζευγάρι είχε βρεθεί πυροβολημένο με καραμπίνα, ενώ ο δράστης είχε βάλει κάποιο εμπόδιο στο δρόμο προκειμένου να σταματήσει ο 50χρονος το αυτοκίνητο που οδηγούσε. Τριάντα χρόνια μετά, αυτή η υπόθεση παραμένει ανοιχτή για την Αστυνομία.

 Πλέον και έπειτα από την αποκάλυψη του μακελειού στην Ανδραβίδα, οι Αρχές ξανανοίγουν τον φάκελο της υπόθεσης και αναμένουν με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας στις δύο καραμπίνες και στο πιστόλι που είχε στην κατοχή του ο Δ. Β..

Άλλωστε και όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο μακελάρης της Ανδραβίδας όχι μόνο γνώριζε και έκανε παρέα με το συγκεκριμένο ζευγάρι, αλλά λέγεται πως είχαν προκύψει και οικονομικές διαφορές μεταξύ τους.

‘Όπως αποκάλυψε η Realnews την περασμένη Κυριακή, οι Αρχές διερευνούν το ενδεχόμενο ο 60χρονος να εμπλέκεται και στην αιφνίδια εξαφάνιση δυο εργατών γης, ενός Αλβανού κι ενός Βούλγαρου. Το 2019, οι μετανάστες είχαν διαπληκτιστεί με τον 60χρονο, ο οποίος φέρεται να τους είχε απειλήσει ακόμη και με όπλο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Αστυνομικοί ήδη έχουν έλθει σε επικοινωνία με τις Αρχές της Αλβανίας και της Βουλγαρίας ώστε να διερευνηθεί αυτή η υπόθεση και εν συνεχεία να κατατεθεί επίσημο αίτημα στη Europol, για συντονισμένες έρευνες για την αναζήτηση των δύο εργατών γης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα