Πάτρα: Ο γιος της ηλικιωμένης που φρόντιζε η μητέρα των τριών παιδιών μιλάει για όλα

Πάτρα: Ο γιος της ηλικιωμένης που φρόντιζε η μητέρα των τριών παιδιών μιλάει για όλα

Την είχα καλέσει την ημέρα που πέθανε η μητέρα μου, που δεν πήγαινε καλά το πρωί, επειδή ήξερε τα χούγια ήξερε σαν νοσοκόμα, την είχα καλέσει και είχε έρθει στο σπίτι και ξεψύχησε εκεί στα χέρια της. Εγώ την είχα πάρει τηλέφωνο και ήρθε...

Μια νέα μαρτυρία βλέπει το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας. Η μητέρα των τριών παιδιών, που έχασαν τη ζωή τους αιφνίδια και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, φρόντιζε μία ηλικιωμένη γυναίκα, στο παρελθόν. Ο γιος της 86χρονης μιλά για πρώτη φορά, στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, για την Ρούλα Πισπιρίγκου και τη σχέση που είχε με τη μητέρα του.

 Εξηγεί ότι η ηλικιωμένη γυναίκα έπασχε από άνοια, είχε σπάσει το ισχίο της έπειτα από πτώση που είχε και “από εκεί και πέρα χειροτέρευε”.

Ο γιος της 86χρονης δήλωσε στην εκπομπή ότι “η Ρούλα την πρόσεχε, αλλά τους τελευταίους μήνες, επειδή ήταν έγκυος στην Ίριδα, είχαμε βρει μία άλλη. Μου είχε πει πριν γεννήσει, κάνα δυο μήνες, ‘δεν θα μπορέσω’ γιατί θα μεγάλωνε η κοιλιά της, όπως καταλαβαίνετε, και είχαμε βρει μία άλλη προσωρινά μέχρι να γεννήσει”.

“Καλά τα πήγαιναν, φυσικά”, απαντά όταν δέχεται ερώτηση για τη σχέση που είχε η Ρούλα με τη μητέρα του και χαρακτήρισε “άψογη” την συμπεριφορά της όσο καιρό την φρόντιζε. “Δεν είχε πέσει στην αντίληψή μου κάτι”, πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο γιος της 86χρονης περιγράφει: “Την είχα καλέσει την ημέρα που πέθανε η μητέρα μου, που δεν πήγαινε καλά το πρωί, επειδή ήξερε τα χούγια ήξερε σαν νοσοκόμα, την είχα καλέσει και είχε έρθει στο σπίτι και ξεψύχησε εκεί στα χέρια της. Εγώ την είχα πάρει τηλέφωνο και ήρθε”. Διευκρινίζει ότι και ο ίδιος ήταν εκεί.

“Η Ρούλα την είχε 1-2 χρόνια, είχε κάνει και νοσηλεύτρια νομίζω”, προσθέτει αναφερόμενος στη μητέρα των τριών κοριτσιών. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, σταμάτησε όταν “είχε πρόβλημα με τη Μαλένα και είχε φέρει την πεθερά της να φυλάει τη μάνα μου, μέχρι να δει τι θα γίνει με τη Μαλένα. Μετά συνέβη ό,τι συνέβη και μετά ξαναήρθε να φυλάξει τη μάνα μου”

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα