Ανδραβίδα: Απίστευτος κυνισμός του δράστη - Βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά

Ανδραβίδα: Απίστευτος κυνισμός του δράστη - Βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά

Απίστευτος κυνισμός του δράστη που ζητούσε την επιείκεια αστυνομικών – Βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά.

Η εφημερίδα Πελοπόννησος φέρνει στο φως πληροφορίες που φανερώνουν το θράσος και τον κυνισμό του μακελάρη.

Να σημειωθεί ότι ο 60χρονος θα απολογηθεί σήμερα για το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα.

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο δράστης του φονικού στην Ανδραβίδα, μετά την 48ωρη προθεσμία που ζήτησε και πήρε την Κυριακή. Οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το τετραπλό φονικό συγκλονίζουν, καθώς εικάζεται ότι ο 60χρονος είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια τις δολοφονίες, ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι ετοιμαζόταν να φύγει στο εξωτερικό.

 Σύμφωνα με την pelop.gr, ο 60χρονος σχεδίαζε να φύγει από την Ελλάδα μετά τη δολοφονία και αυτός ήταν ο λόγος που ο ίδιος (ή κάποιος φίλος του) μπήκε στο σπίτι στην Ανδραβίδα λίγες ώρες πριν την σύλληψή του, για να πάρει, δηλαδή, ταξιδιωτικά έγγραφα και χρήματα.

Μάλιστα, όταν πλέον συνελήφθη και οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν ότι του κατάσχεσαν τα 15.000 ευρώ που βρέθηκαν στο σπίτι του, ο ίδιος φώναζε στους αστυνομικούς: «Μου πήρατε τα λεφτά… Γιατί μου τα πήρατε;».

Αργότερα, απευθυνόμενος στον αξιωματικό της Ασφάλειας, του είπε: «Αν μπορείς, βοήθησέ με να πέσω στα μαλακά», προσπερνώντας κυνικά την τετραπλή δολοφονία μιας οικογένειας, μεταξύ αυτών δύο μικρών παιδιών.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με την patrisnews.gr, τον δράστη επισκέφτηκε στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας ο γιος του.

 Οι πληροφορίες του Patrisnews αναφέρουν πως ο νεαρός, ο οποίος είναι ένστολος, βρέθηκε στα κρατητήρια μονάχα για να παραδώσει μερικά από τα προσωπικά αντικείμενα του πατέρα του, χωρίς να έρθει όμως σε καμία επικοινωνία μαζί του, κάτι που άλλωστε απαγορεύεται.

Ο 60χρονος δράστης, έχει ακόμη ένα παιδί, μια κόρη, η οποία είναι φοιτήτρια.

Μαρτυρίες από το περιβάλλον των δύο συζύγων του, με τις οποίες απέκτησε τα δύο αυτά παιδιά, είχαν αναφέρει από τις πρώτες κιόλας ημέρες των ερευνών, πως ο δράστης ήταν ένας άνθρωπος πολύ βίαιος, ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε τόσο λεκτικά όσο και σωματικά τις συζύγους και τα παιδιά του.

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την τετραπλή δολοφονία στην Ανδραβίδα

Με πληροφορίες από patrisnews.gr, pelop.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα