Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Βίαιος ο 60χρονος δράστης – Κακοποιούσε τις συζύγους και τα παιδιά του

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Βίαιος ο 60χρονος δράστης – Κακοποιούσε τις συζύγους και τα παιδιά του

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες για τη συμπεριφορά του «μακελάρης» πριν διαπράξει το αποτρόπαιο έγκλημα - Αναφορές κάνουν λόγο για κακοποιητική συμπεριφορά του 60χρονου τόσο στις δύο πρώην γυναίκες του όσο και στα παιδιά του
  
Από βίαιες πράξεις και ρατσιστικά ξεσπάσματα, χαρακτηριζόταν η συμπεριφορά μακελάρης της Ανδραβίδας σύμφωνα με όσα μεταδίδει το patrisnews.

Μαρτυρίες κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο αρκετά βίαιο. Όσο ζούσε με την οικογένεια του (σ.σ. είναι χωρισμένος, πατέρας δύο παιδιών) ο δράστης φέρεται να κακοποιούσε τόσο λεκτικά, όσο και σωματικά τη γυναίκα του και τα παιδιά του.

Η συνεχόμενη κακοποιητική συμπεριφορά του 60χρονου οδήγησε τις δύο γυναίκες να τον εγκαταλείψουν και να ζητήσουν διαζύγιο, παίρνοντας τα παιδιά τους μαζί.

Είχε πυροβολήσει γείτονά του στα 15 του
Τα τελευταία χρόνια ο 60χρονος έμενε μόνος του, στην Ανδραβίδα, και όπως έγινε γνωστό προκαλούσε διαρκώς προβλήματα στην γειτονιά του.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η μαρτυρία ενός γείτονα, ο οποίος αναφέρει ότι ο 60χρονος τον είχε πυροβολήσει αρκετές φορές στα πόδια του όταν ο δράστης ήταν σε ηλικία μόλις 15 χρονών, γιατί είχαν μια μικρο-παρεξήγηση, ενώ δεύτερος γείτονας, λέει πως ο Δ.Β., του δηλητηρίασε τα σκυλιά, επειδή είχαν μια διένεξη μεταξύ τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα