Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Τι λέει η δικηγόρος της αδικοχαμένης οικογένειας για την τραγωδία

Έγκλημα στην Ανδραβίδα: Τι λέει η δικηγόρος της αδικοχαμένης οικογένειας για την τραγωδία

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε η δικηγόρος της αδικοχαμένης οικογένειας από την Ανδραβίδα, Ιωάννα Παναγοπούλου.

Η κ. Παναγοπούλου, αναφορικά με την επιθετικότητα του δράστη που είχε επαναληφθεί και παλιότερα, τόνισε πως η ελληνική κοινωνία κωφεύει απέναντι στο πρόβλημα.

«Λέμε δεν είναι η δική μου οικογένεια, ας μη το καταγγείλουμε», συμπλήρωσε και επισήμανε πως χρειαζόμαστε κοινωνική ευαισθησία και πως οι θεσμοί πρέπει να αρχίσουν να λειτουργούν ουσιαστικά.

Ολοκληρώνοντας, η κ. Παναγοπούλου συνεχάρη την ελληνική αστυνομία για την επιχείρηση σύλληψης του δράστη, ο οποίος κρυβόταν και προσπαθούσε να αποφύγει τις έννομες συνέπειες των πράξεων του.

Ο πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης δήλωσε πως εάν υπήρχαν συγκεκριμένες καταγγελίες ενάντια του δράστη, έπρεπε να ενημερωθεί ο εισαγγελέας.

 

Στον εισαγγελέα εχθές ο δράστης του τετραπλού φονικού – Αποδοκιμασίες από πολίτες

 Φορώντας κουκούλα και μάσκα κατέφθασε εχθές λίγο πριν τις 3μ.μ. στα Δικαστήρια, Αμαλιάδας ο δράστης της στυγερής τετραπλής δολοφονίας στην Ανδραβίδα.
Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί έξω από τα δικαστήρια της Αμαλιάδας και αποδοκίμασε έντονα τον καθ’ ομολογία δολοφόνο της άτυχης οικογένειας στην Ανδραβίδα.

Ο 60χρονος μεταφέρθηκε στα δικαστήρια υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Μάλιστα, είχε αναπτυχθεί ισχυρή διμοιρία αστυνομικών, ώστε να προστατευθεί ο κατηγορούμενος, σε περίπτωση που ξεσπάσουν επεισόδια.

Ο δράστης προσήλθε στα δικαστήρια με αυτοκίνητο της ασφάλειας, ενώ την ώρα που περνούσε μέσα στο δικαστικό μέγαρο, ο κόσμος ξέσπασε σε έντονες αποδοκιμασίες.

Το χρονικό
Ο 60χρονος Δ.Β., κάτοικος Ανδραβίδας πυροβόλησε το ζευγάρι και έπνιξε τα δύο παιδιά.

Υπενθυμίζεται ότι το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε την Τετάρτη και πρώτος μάρτυρας των δολοφονιών έγινε ο 12χρονος γιος της γυναίκας, ο οποίος, φτάνοντας στο σπίτι, βρήκε τις τέσσερις σορούς και σε κατάσταση σοκ άρχισε να ζητάει βοήθεια.

Ο θάνατος των δύο παιδιών ήταν ασφυκτικός. Το 1,5 ετών παιδάκι, που είχε γεννηθεί τον Αύγουστο του 2020, εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι της οικογένειας, από τον 12χρονο αδελφό του.

Ο 32χρονος και η 37χρονη, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έφεραν τραύματα από όπλο και βρίσκονταν πάνω σε τρέιλερ, ενώ το παιδάκι 2,5 ετών, που είχε γεννηθεί τον Οκτώβριο του 2019, ήταν νεκρό δίπλα τους, στο πάτωμα, πάνω σε κλινοσκεπάσματα.

Μαρτυρίες κατοίκων κάνουν λόγο για έναν άνδρα σκληρό, ο οποίος είχε πολλές φορές στο παρελθόν επιδείξει ακραίες συμπεριφορές. Όπως έγινε γνωστό μάλιστα, ο 60χρονος παλιότερα είχε πυροβολήσει ένα συγχωριανό του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα