Στην Πάτρα συνελήφθη ο φερόμενος δράστης της τετραπλής δολοφονίας στην Ανδραβίδα

Στην Πάτρα συνελήφθη ο φερόμενος δράστης της τετραπλής δολοφονίας στην Ανδραβίδα

Η πληροφορία για τον ταμπουρωμένο άνδρα στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας του ζεύγους και των δύο παιδιών τους στην Ανδραβίδα αποδείχθηκε λανθασμένη.
Ωστόσο, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, οι αστυνομικοί που αναζητούσαν τον ύποπτο, προχώρησαν στη σύλληψή του στην Πάτρα.

Από την αρχή της αναζήτησης, υπήρχαν υποψίες ότι ο φερόμενος ως δράστης θα επιχειρούσε να βρει καταφύγιο στην Πάτρα, όπου υπάρχουν συγγενείς του.

Όπως ανέφερε ο ανταποκριτής του MEGA στην Πάτρα, Απόστολος Βουλδής, ο ύποπτος για τη δολοφονία του ζεύγους και των δύο παιδιών εντοπίστηκε να κινείται στην Ανδραβίδα και έφυγε με κατεύθυνση την Πάτρα.

Οι αστυνομικοί τον ακολούθησαν διακριτικά και στην περιοχή του Πανπελοποννησιακού Σταδίου πραγματοποίησαν επιχείρηση με σκοπό τη σύλληψή του, η οποία στέφθηκε με επιτυχία, καθώς ο ύποπτος δεν αντιστάθηκε.

Μιλώντας ζωντανά στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και την Αγγελική Νικολούλη η δικηγόρος της οικογένειας των θυμάτων, Γιάννα Παναγοπούλου, η οποία σημείωσε ότι η οικογένεια επιθυμεί την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και πως παρακολουθούν τις εξελίξεις με κόμμένη την ανάσα.

«Έχουν εμπιστοσύνη στην Αστυνομία, είναι ένα φονικό πρωτοφανούς αγριότητας, έχει ολοκληρωθεί η νεκροψία μακροσκοπικά και όπως φαίνεται πρόκειται για ένα δράστη που είχε ανθρωποκτόνο δόλο» πρόσθεσε η κυρία Παναγοπούλου.

«Υπήρχαν κάποιες προστριβές με το συγκεκριμένο πρόσωπο, αν επαληθευτεί ότι εμπλέκεται το συγκεκριμένο πρόσωπο με τη δολοφονία, αλλά τίποτα δεν προμήνυε το κακό» συμπλήρωσε και υπογράμμισε τη δύσκολη κατάσταση που βρέθηκε το 12χρονο αγόρι της οικογένειας που εντόπισε νεκρά όλα τα μέλη της οικογένειάς του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα