Έγκλημα – Ανδραβίδα: Συγκλονίζει ο φίλος του 10χρονου που βρήκε δολοφονημένη την οικογένεια του

Έγκλημα – Ανδραβίδα: Συγκλονίζει ο φίλος του 10χρονου που βρήκε δολοφονημένη την οικογένεια του

Το τραγικό πρόσωπο της υπόθεσης στην Ανδραβίδα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, είναι ο 10χρονος που βρέθηκε μπροστά στο φρικιαστικό θέαμα, αντικρίζοντας νεκρά όλα τα μέλη της οικογένειας του.

 Το αγοράκι βρήκε νεκρά τη μητέρα του, τον πατριό του και τα αδερφάκια του, προσπαθώντας μάλιστα να σώσει το ένα από αυτά, νομίζοντας ότι είναι ζωντανό.

 Η μαρτυρία του φίλου του 10χρονου, που ήταν μαζί του την ώρα της φριχτής ανακάλυψης συγκλονίζει. «Είχαμε πάει βόλτα το απόγευμα και κάποια στιγμή πήγαμε μαζί σπίτι του για να πάρει κάτι που ήθελε. Χτύπησε την πόρτα, όμως δεν άνοιξε κανείς. Και μας λέει να περιμένουμε για να μπεί από το παράθυρο. Ξαφνικά μου λέει γρήγορα γρήγορα έλα μέσα κάτι έχει πάθει η μάνα μου. Μπαίνω και εγώ από το παράθυρο, ψάχνουμε το σπίτι και βλέπουμε το μωρό μέσα στην κούνια και νομίζαμε ότι κοιμόταν. Μετά είδαμε αίματα στο δωμάτιο όπου κοιμούνταν οι γονείς. Όμως δεν αντικρίσαμε τα άλλα μέλη της οικογένειας μέσα στο σπίτι. Μετά βγήκα έξω και ο φίλος μου βγήκε κρατώντας τον αδερφό του, που είχε έντονα κόκκινα σημάδια στο λαιμό και αίμα στο στόμα του…», είπε, όπως αναφέρει η Iστοσελίδα patrisnews.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Patrisnews, σε περιοχή του ηλειακού κάμπου, κοντά στην Ανδραβίδα, έχουν εντοπιστεί μεγάλοι ανοιχτοί λάκκοι. Οι υποψίες φυσικά μετά την ανακάλυψη αυτή, πέφτουν στον δράστη του στυγερού τετραπλού φονικού που σημειώθηκε χθες στην Ανδραβίδα.

 
Όπως εκτιμάται, ο δολοφόνος των δύο παιδιών και των γονιών τους, ο οποίος φαίνεται να είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, είχε ετοιμάσει αυτούς τους λάκκους, ώστε να μεταφέρει τις σορούς των θυμάτων του και να τις θάψει εκεί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα