Θεσσαλονίκη: Πρωταθλητής MMA ο άνδρας που πυροβόλησε την πρώην σύντροφο του - Σοκάρει η ανάρτησή του

Γνωστός αθλητής MMA ο άνδρας  που πυροβόλησε την πρώην του και αυτοκτόνησε

Αποφασισμένος ήταν να προχωρήσει στην ενέργειά του ο άντρας που πυροβόλησε πρώην σύντροφό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε σε καφέ στην Τούμπα.

Αθλητής του MMA ο ίδιος, γνωστός στον κόσμο των πολεμικών τεχνών, αποφάσισε να πυροβολήσει την πρώην του, ιδιοκτήτρια καφέ στην Παπάφη στην Τούμπα. Αφού τραυμάτισε και την κόρη της, στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε δίνοντας τέλος στη ζωή του με την κοντόκανη καραμπίνα που πυροβόλησε νωρίτερα την πρώην σύντροφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, ο 37χρονος εισέβαλε στο ουζερί που διατηρεί η 39χρονη πρώην σύντροφος του, την πυροβόλησε με κοντόκανη καραμπίνα στην κοιλιά και αυτοκτόνησε. Από τον πυροβολισμό, τραυματίστηκε και η 17χρονη κόρη της. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα.

«Είχαν αρκετό καιρό σχέση, όμως πρόσφατα η Β. τον είχε χωρίσει. Είχε πει στο παρελθόν πως αν τον αφήσει θα τη σκοτώσει. Ήταν πάρα πολύ δυνατός, μπορούσε να βάλει κάτω 50 άτομα. Μία φορά έσπασε τις χειροπέδες που του είχαν βάλει αστυνομικοί. Είχαν συχνά μεταξύ τους επεισόδια εδώ στο καφέ», δήλωσε στο thestival άνθρωπος που γνώριζε το ζευγάρι.

Όπως φαίνεται από ανάρτησή του λίγο πριν το επεισόδιο που σόκαρε τη Θεσσαλονίκη, ήταν αποφασισμένος για όσα επρόκειτο να κάνει καθώς έγραψε χαρακτηριστικά:

«Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα, το μόνο πράγμα που δεν φοβήθηκα ποτέ είναι ο θάνατος»

typosthes

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα