Έγκλημα στη Μεσσήνη: Πήρε πάνω του την δολοφονία για να μην μπλέξει η γυναίκα του

Έγκλημα στη Μεσσήνη: Πήρε πάνω του την δολοφονία για να μην μπλέξει η γυναίκα του

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας του 73χρονου που βρέθηκε νεκρός στο χωράφι του στην περιοχή Τζάνε στη Μεσσήνη από έναν 68χρονο που φέρεται να είχε ως συνεργούς τους δυο γιους του, καθώς αποκαλύφθηκε ότι ο ένας από αυτούς δεν συμμετείχε στο έγκλημα αντίθετα με την… σύζυγό του!

Ως δράστες του αποτρόπαιου εγκλήματος φέρονταν εξ αρχής ένας 68χρονος και οι δύο γιοι του ηλικίας 39 και 38 χρόνων, οι οποίοι είχαν οικονομικές διαφορές με το θύμα, πράγμα που γνώριζαν όλοι στο χωριό και συνελήφθησαν με εντάλματα του ανακριτή Καλαμάτας. Ωστόσο, από τις έρευνες της Ασφαλείας προέκυψε ότι ο 38χρονος δεν συμμετείχε στην δολοφονία, όμως την πήρε πάνω του για να προστατεύσει την 23χρονη σύζυγό του η οποία συμμετείχε σε αυτήν, επειδή έχουν τρία ανήλικα παιδιά!

 Έτσι, η νεαρή γυναίκα κατηγορείται και αυτή για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για ληστεία, όπως ο πεθερός και ο κουνιάδος της. Ωστόσο, και ο 38χρονος σύζυγός της περιλαμβάνεται στην δικογραφία, καθώς κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Κι αυτό, γιατί ο πατέρας, ο αδελφός και η γυναίκα του άρπαξαν από το νεκρό χρήματα, γεωργικά εργαλεία και μια μεταλλική σκάλα!

Το άγριο έγκλημα έγινε κατά την διάρκεια διαπληκτισμού που είχαν με τον 73χρονο για οικονομικές διαφορές οι τρεις δράστες, οι οποίοι του κατάφεραν πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι με έναν «κάβουρα», ενώ στη συνέχεια ο 39χρονος τον στραγγάλισε! Μάλιστα, έφτασαν στην δολοφονία, όχι για κάποιο μεγάλο ποσό, αλλά για μόλις 100 ευρώ!

 Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα