Νέα γυναικοκτονία στα Ιωάννινα: Νεκρή από χτυπήματα, συνελήφθη ο σύζυγός της

Νέα γυναικοκτονία στα Ιωάννινα: Νεκρή από χτυπήματα, συνελήφθη ο σύζυγός της

Ακόμη μια γυναικοκτονία συγκλονίζει τη χώρα μας 

Ο σύζυγος μιας Αμερικανίδας που βρέθηκε νεκρή το βράδυ της Κυριακής στα Ιωάννινα, συνελήφθη από την Αστυνομία και κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Ο 69χρονος Έλληνας φέρεται να χτύπησε την 79χρονη γυναίκα του με αποτέλεσμα τον θάνατό της.

Νεκρή από το ξύλο
Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ, μετά τις 21:00, το ΕΚΑΒ δέχθηκε μία κλήση για μεταφορά τραυματισμένης γυναίκας στο νοσοκομείο. Ωστόσο, όταν έφτασε το ασθενοφόρο η γυναίκα ήταν νεκρή και ενημερώθηκε η αστυνομία.

Αρχικά ο θάνατός της χαρακτηρίστηκε αιφνίδιος, όμως ο ιατροδικαστής, ο οποίος έσπευσε στο σημείο, διαπίστωσε ότι είχε μώλωπες.

Από τα στοιχεία ωστόσο που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία και τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής διερεύνησης προκύπτει ότι ο θάνατος οφείλεται στα χτυπήματα που είχε δεχθεί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 69χρονος παραδέχτηκε πως έγινε ένας οικογενειακός καβγάς και την ξυλοκόπησε, «χωρίς να έχει πρόθεση να τη σκοτώσει».

 
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων συνελήφθη χθες (20-02-2022) αργά το βράδυ στα Ιωάννινα ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης των συνθηκών θανάτου αλλοδαπής, που βρέθηκε νεκρή χθες το βράδυ σε διαμέρισμα της πόλης των Ιωαννίνων, όπου διέμενε με τον συλληφθέντα σύζυγό της, προέκυψε ότι προηγουμένως αυτός της είχε καταφέρει χτυπήματα ύστερα από μεταξύ τους οικογενειακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα