Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ανατροπή στην υπόθεση του - Απειλείται με 10ετή φυλάκιση

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ανατροπή στην υπόθεση του - Απειλείται με 10ετή φυλάκιση

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος  απειλείται  με έως και 10χρόνια κάθειρξη για την παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, o εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διαφώνησε με τη δικαστική απόφαση που καταδίκασε τον πρώην παρουσιαστή για πλημμέλημα και έτσι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος οδηγείται σε νέα δίκη, αυτή τη φορά για κακούργημα.

Υπενθυμίζεται ότι το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε την περασμένη εβδομάδα ποινή φυλάκισης πέντε ετών με τριετή αναστολή στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, 10.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο, ενώ θα πρέπει να εμφανίζεται το πρώτο πενθήμερο του μήνα στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Επιπλέον, μέσα στους περιοριστικούς όρους ήταν και η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Η απόφαση του δικαστηρίου να μην χαρακτηριστεί τελικά κακούργημα η πράξη του κατηγορούμενου παρ' όλο που έλαβε την ανώτατη ποινή ως πλημμέλημα, είχε προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια της δικηγόρου της καταγγέλλουσας καθώς και της ίδιας της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Η δικηγόρος της καταγγέλλουσας μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου επί του θέματος, είχε τονίσει ότι η απόφαση για την ποινή του Στάθη Παναγιωτόπουλου δεν ελήφθη ομόφωνα και πως ακολουθούν άλλα δύο δικαστήρια που μπορεί να την μετατρέψουν. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα