Κυψέλη: Αποδοκίμασαν την 29χρονη και τον 33χρονο Πολωνό που σκότωσαν τον 7χρονο Ανδρέα

Κόσμος αποδοκίμασαν την 29χρονη  μητέρα και ο 33χρονο Πολωνό συντροφός της που κατηγορούνται για την ανθρωποκτονία από κοινού του 7χρονου παιδιού της κατηγορουμένης στην Κυψέλη, όταν έφτασαν  στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων 

Το σατανικό ζευγάρι  οδηγηθήκε ενώπιον  33ου τακτικού ανακριτή  για να απολογηθούν υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Το έγκλημα σε βάρος του παιδιού ανακοινώθηκε το Σάββατο αφού οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας πληροφορία που φαίνεται να έλαβαν για το έγκλημα πριν λίγο καιρό, εντόπισαν σε εργαλειοθήκη του 33χρονου, τα οστά του 7χρονου.

Το έγκλημα εξιχνιάστηκε  και αποκάλυψε τα όσα φρικτά  βίωνε το άτυχο αγοράκι  που φαίνεται να μην αναζήτησε επισταμένα κανείς, όσο και η αδελφή του που πλέον ζει με ανάδοχη οικογένεια.

Ο 33χρονος φέρεται να έχει ομολογήσει ότι εκείνος είναι ο υπεύθυνος για τον θάνατο του Ανδρέα αποδίδοντας στην μητέρα του παιδιού το ρόλο του παρατηρητή.

«Ήθελα να το συνετίσω, επειδή έκανε συνεχώς αταξίες» φέρεται να ομολόγησε  στους αστυνομικούς ο 33χρονος σύντροφος της μητέρας.

Μόλις κατάλαβε ότι το παιδί ήταν νεκρό έφτιαξε ένα πρόχειρο τάφο με τούβλα στο δώμα. «Όταν αργότερα μας έκαναν έξωση από το διαμέρισμα έβαλα τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη και τα είχα μαζί μου όπου και αν πήγαινα, αφού για ένα διάστημα ήμουν άστεγος» 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα