Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε ο Ντίνος, το 12ο μέλος της συμμορίας

Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε ο Ντίνος, το 12ο μέλος της συμμορίας

Παραδόθηκε πριν λίγο στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ο 12ος της συμμορίας που σκότωσε τον Άλκη, ο επονομαζόμενος «Ντίνος».

Πρόκειται για τον οδηγό του τρίτου αυτοκινήτου, μάρκας VW Polo, σκούρου χρώματος, στο οποίο επέβαιναν οι «σκληροί» της συμμορίας των χούλιγκαν, όπως ο δρεπανοφόρος αλλά και ο 25χρονος γνωστός ως «Αθηναίος» αναφέρει το thestival.gr

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας του 22χρονου 
 Παρουσιάστηκε αυτοβούλως, σήμερα στις 8.30 το πρωί, στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ο 22χρονος, οδηγός του γκρι POLO που σχετίζεται με την υπόθεση της δολοφονίας του ΑΛΚΗ.

 Δηλώνει ότι, δεν είναι οργανωμένος οπαδός καμίας ομάδας, δεν είναι μέλος κανενός Συνδέσμου, δεν είχε συμμετάσχει ποτέ στο παρελθόν σε επεισόδια αθλητικής ή άλλης μορφής βίας.

 Οι συγκατηγορούμενοι του, δεν έδωσαν έως σήμερα τα στοιχεία του, γιατί, πολύ απλά, πλην ενός, δεν τον γνωρίζουν (δεν τους έχει, ούτε τον έχουν ξανασυναντήσει).

Εν τω μεταξύ ενώπιον ανακριτή θα βρεθεί σήμερα στις 13:00 ο 20χρονος Αλβανός που είχε διαφύγει στη χώρα του, μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια επέστρεψε και παραδόθηκε στις ελληνικές Αρχές. Ο 20χρονος αναμένεται να υποστηρίξει ότι είχε περιφερειακό ρόλο στη συμπλοκή και καμία σχέση με τη δολοφονία του 19χρονου. Όπως έχει γίνει γνωστό είναι έτοιμος να κατονομάσει πρόσωπα και καταστάσεις.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα