Δολοφονία Άλκη: Και 13ο άτομο στην ενέδρα θανάτου; Εμπλέκεται και τέταρτο αυτοκίνητο

Δολοφονία Άλκη: Και 13ο άτομο στην ενέδρα θανάτου; Εμπλέκεται και τέταρτο αυτοκίνητο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες  γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Μέχρι στιγμής 11 σκληροπυρηνικοί χούλιγκαν έχουν συλληφθεί για τη φονική επίθεση, εκ των οποίων οι έξι έχουν ήδη οδηγηθεί στις φυλακές. Ακόμη τέσσερις απολογούνται το πρωί της Παρασκευής, ενώ χθες αργά το βράδυ παραδόθηκε στις αρχές και ο 20χρονος Αλβανός, ο οποίος είχε διαφύγει στην Αλβανία.

Ωστόσο, η υπόθεση δεν φαίνεται να τελειώνει εκεί. Εκτός από το ερώτημα ποιος αφαίρεσε τη ζωή του Άλκη, ένας ακόμα γρίφος που καλούνται να λύσουν οι Αρχές είναι το πόσοι ήταν τελικά οι δράστες της επίθεσης, ούτως ώστε να μην μείνει κανένας από τους εμπλεκόμενους ελεύθερος.

Έως τώρα, οι αρχές είχαν στα χέρια τους στοιχεία για εμπλοκή ενός 12ου ατόμου, του οποίου ωστόσο γνώριζαν μόνο το μικρό όνομα. Πλέον, όπως φαίνεται υπάρχει και 13ο άτομο που βρισκόταν στην επίθεση το βράδυ της 1ης Φεβρουαρίου.

Παράλληλα, φαίνεται πως μπορεί ούτε τα αυτοκίνητα να είναι τρία, όπως μέχρι σήμερα πιστεύαμε. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του 19χρονου Άλκη, Αλέξη Κούγια, τα αυτοκίνητα που εμπλέκονται στην επίθεση είναι τέσσερα.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος της οικογένειας του 19χρονου Άλκη ανέφερε πως εκείνο το βράδυ της δολοφονίας στην Θεσσαλονίκη τα αυτοκίνητα με τα άτομα που επιτέθηκαν στην παρέα του 19χρονου δεν ήταν 3 όπως γνωρίζαμε μέχρι τώρα αλλά 4.

Ο κ. Κούγιας είπε «υπάρχουν άλλοι δύο ύποπτοι, εγώ σας είχα πει από την πρώτη στιγμή ότι υπάρχει και τέταρτο αυτοκίνητο, αυτό είναι κάτι που διερευνάται αυτές τις ημέρες και αυτό θα προκύψει από τον ενδελεχή έλεγχο των καμερών. Όχι μόνο από τον τόπο του εγκλήματος, αλλά του συνόλου των καμερών που υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη» είπε συγκεκριμένα ο κ. Κούγιας.

«Θα γυρίσουν πίσω την κίνηση των αυτοκινήτων και θα δούνε όλη την διαδρομή τους, από που ξεκίνησαν όποτε θα φανεί αν υπάρχει και τέταρτο αυτοκίνητο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας.

Ο Αλέξης Κούγιας, είπε πως «ο Άλκης δεν πήγαινε καν συχνά στο γήπεδο, οι φίλοι του πήγαιναν πιο συχνά, αλλά δεν ήταν από αυτούς που προκαλούσαν».

Ακόμη, όπως ανάφερε «μαζί με τους γονείς του Άλκη, θα πάμε στην ηγεσία του Αρείου Πάγου και θα ζητήσουμε να γίνει η διεξαγωγή της δίκης σε άλλη πόλη».

 
 «Πιθανόν εμπλέκεται και άλλο πρόσωπο»
Την ύπαρξη, πιθανότατα, τουλάχιστον ενός ακόμη προσώπου που εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη και τον θάνατο του Αλκη Καμπανού, επιβεβαίωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Φαίνεται και είναι πιθανό να υπάρχει κάποιος ακόμα εμπλεκόμενος» ανέφερε χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας πως η έρευνα θα φτάσει μέχρι τέλους.

«Υπάρχει ακόμη ένα ύποπτος που θα συλληφθεί και με αυτό η Αστυνομία θεωρεί πως θα έχει ολοκληρώσει τις συλλήψεις» είπε (ΣΚΑΙ), αναφέροντας ακόμη πως την εξέλιξη της υπόθεσης της δολοφονίας του 19χρονου φοιτητή παρακολουθεί πολύ στενά και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παράλληλα, απαντώντας σε δημοσιεύματα περί «μεγάλου προσώπου» που παραμένει ασύλληπτο, ξεκαθάρισε πως «για το κράτος και την Αστυνομία δεν υπάρχει μικρός ή μεγάλος».

Δολοφονία Άλκη: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο 20χρονος Αλβανός

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα