Λυπάμαι και έχω μετανιώσει – Τί λέει ο 20χρονος που παραδόθηκε στις ελληνικές αρχές

Λυπάμαι και έχω μετανιώσει – Τί λέει ο 20χρονος που παραδόθηκε στις ελληνικές αρχές

Ο 20χρονος μεταφέρθηκε από την αλβανική Αστυνομία στον Μεθοριακό Σταθμό της Κρυσταλλοπηγής και παραδόθηκε στην ΕΛΑΣ όπου συνελήφθη από τις ελληνικές Αρχές.
Στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έφτασε μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, το τζιπ που μετέφερε τον 20χρονο, που είχε διαφύγει στην Αλβανία και κατηγορείται για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος παραδόθηκε στις ελληνικές αρχές λίγο μετά τις 22.20 το βράδυ της Πέμπτης. Αφού έγινε η ταυτοποίησή του στον διαβατηριακό έλεγχο, όχημα της αστυνομίας ξεκίνησε η μεταφορά του για τη συμπρωτεύουσα, όπου και έφτασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Από τα ελληνοαλβανικά σύνορα για τη Θεσσαλονίκη τον παρέλαβαν λίγο μετά τις 10 το βράδυ δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας,, συνοδεία του στρατηγού της ΕΛΑΣ επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Κωνσταντίνου Σκούμα,

«Ήταν μία λάθος ενέργεια του εντολέα μου, να φύγει από την Ελλάδα. Έλαβε την απόφαση αυτοβούλως, το να παραδοθεί, δεν ήταν κατόπιν εντολής μου. Ο 20χρονος ήρθε με μία ταχεία διαδικασία της Ασφάλειας. Θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για να εκτελεστεί το ένταλμα. Αντιμετωπίζει μία βαρύτατη κατηγορία και πρέπει να βρούμε την υπερασπιστική γραμμή του», δήλωσε ο δικηγόρος του 20χρονου, Παρασκευάς Σπυράτος.

«Ο κατηγορούμενος ήταν φοβισμένος ότι θα του φορτώσουν τον φόνο, και η οικογένειά του ήταν ήταν ανάστατη. Ο 20χρονος εκφράζει τα συλληπητήριά του στην οικογένεια του Άλκη, και εκφράζει τον αποτροπιασμό του για το συμβάν. Ο εντολέας μου αρνήθηκε να δώσει εξηγήσεις στις αλβανικές αρχές και ζήτησε να παραδοθεί στις ελληνικές αρχές», πρόσθεσε ο κ. Σπυράτος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα