Δολοφονία Άλκη: Ένας από τους δράστες τραβούσε βίντεο - Ξεκίνησαν οι απολογίες των χούλιγκαν

Δολοφονία Άλκη: Ένας από τους δράστες τραβούσε βίντεο -  Ξεκίνησαν οι απολογίες των χούλιγκαν

Οι συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη, έχουν αρχίσει να αλληλοκαρφώνονται και να δίνουν ονόματα για τη δράση του κάθε εμπλεκόμενου στην ενέδρα θανάτου που έστησαν στον άτυχο φίλαθλο του Άρη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, φαίνεται ότι κάποιος από τους κατηγορούμενους , χωρίς να διευκρινίζεται ποιος τραβούσε βίντεο την ώρα της επίθεσης.

Υπάρχει μία κατάθεση ο οποίος μιλάει για ένα βίντεο 15 δευτερολέπτων το οποίο τραβήχτηκε από κάποιον από τους δράστες και απεικονίζει ακριβώς τη στιγμή που οι δράστες μαχαιρώνουν τον Άλκη, αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Ξεκίνησαν οι απολογίες των κατηγορούμενων που εμπλέκονται στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Την πόρτα της 7ης τακτικής ανακρίτριας που διερευνά την υπόθεση πέρασαν το πρωί της Τετάρτης τρεις εξ αυτών, ενώ η διαδικασία θα συνεχιστεί την Πέμπτη και αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή. Πρόκειται για τους οκτώ που είχαν συλληφθεί την περασμένη Κυριακή, με εντάλματα που ενεργοποίησε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Το προηγούμενο 24ωρο παραδόθηκε στις διωκτικές Αρχές ένα ακόμη άτομο, που είχε ταυτοποιηθεί για εμπλοκή στο φονικό, κι οδηγήθηκε με τη σειρά του ενώπιον της ίδιας ανακρίτριας, όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Όλοι οι παραπάνω διώκονται για από κοινού ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή. Ανάμεσά τους είναι οκτώ ημεδαποί κι ένας αλλοδαπός, 20 έως 25 ετών.

Πλέον αναζητείται μόνο ένα άτομο, που φέρεται να διέφυγε στο εξωτερικό. Πρόκειται για 20χρονο αλλοδαπό, και για την περίπτωσή του αναμένεται να εκδοθεί εντός της ημέρας ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, το οποίο στη συνέχεια θα καταστεί ένταλμα διεθνούς αναζήτησης.

Υπενθυμίζεται πως έχει ήδη προφυλακιστεί ο 23χρονος αλλοδαπός που αποτέλεσε την πρώτη σύλληψη για την αιματηρή επίθεση της 1ης Φεβρουαρίου στη Χαριλάου, όπου έχασε τη ζωή του ο 19χρονος Άλκης και τραυματίστηκαν δύο φίλοι του.

Ξεκίνησε έρευνα για ακόμα ένα άτομο
Όσο περνούν οι ώρες τα στόματα ανοίγουν, με τους συλληφθέντες και συμμετέχοντες στη δολοφονική επίθεση να κατηγορούν ο ένας τον άλλον. Όπως είναι ήδη γνωστό, τρία αυτοκίνητα βρίσκονταν στο σημείο του φονικού το μοιραίο βράδυ ψάχνοντας οπαδούς του Άρη. Επιπλέον αναζητείται ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου. Ο οδηγός του συγκεκριμένου παραμένει άγνωστος στις Αρχές, ενώ έχει ταυτοποιηθεί ένας 25χρονος ημεδαπός ως συνοδηγός.

Στα πίσω καθίσματα βρίσκονταν ένας 21χρονος ημεδαπός και ένας 23χρονος αλλοδαπός.

Συνολικά, στα αυτοκίνητα βρίσκονταν 12 άτομα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι στο τελευταίο αυτοκίνητο μπορεί να μπήκε και 5ο άτομο για το οποίο έχει ξεκινήσει έρευνα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα