Δολοφονία Άλκη: Αυτός είναι ο 25χρονος Αθηναίος που παραδόθηκε στις Αρχές

Δολοφονία Άλκη: Αυτός είναι ο 25χρονος Αθηναίος που παραδόθηκε στις Αρχές

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης ο 25χρονος, που καταζητούνταν για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη. Πρόκειται για τη 10η συνολικά σύλληψη (συμπεριλαμβανομένου και του 23χρονου) για την εν λόγω υπόθεση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 25χρονος είναι σκληροπυρηνικός χούλιγκαν του ΠΑΟΚ, ενώ μετά την επίθεση έσπευσε στην Αθήνα για να γλυτώσει.

Θεωρείται ο αρχηγός της ομάδας που επιτέθηκαν στην παρέα του Άλκη και δολοφόνησαν τον 19χρονο ενώ ήταν ενεργός στα social media αναρτώντας εικόνες από τους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ και τις συγκρούσεις τους.

Παράλληλα, ταξίδευε στις οργανωμένες εκδρομές στα ματς εκτός έδρας ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να είχε τον ρόλο του «τσιλιαδόρου» στην άγρια επίθεση αν και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι τον σέβονταν και τον θεωρούσαν «άτυπο αρχηγό» της ομάδας.

Όσο οι Αρχές τον αναζητούσαν εκείνος κρύβονταν σε σπίτια, πιθανότατα φίλων του στη Θεσσαλονίκη, ενώ πλέον αφού καταθέσει στις Αρχές θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και στον ανακριτή και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για την απολογία του.

Από τους 11 κατηγορούμενους για τους οποίους έχει σχηματιστεί δικογραφία, μετά την παράδοση και του «Αθηναίου», ασύλληπτος παραμένει μόνο ένας 20χρονος, ο οποίος φέρεται να έχει διαφύγει στην Αλβανία, ενώ αναμένεται το διεθνές ένταλμα σύλληψής του.

Γεμάτο ΠΑΟΚ το προφίλ του στα social media
Μάλιστα, η… αγάπη του για την ομάδα φαίνεται και από το προφίλ του στο Facebook, το οποίο είναι γεμάτο με φωτογραφίες από την Τούμπα και την εξέδρα του «Δικεφάλου του Βορρά».

«Σε ποθώ όπως η μολότοφ τον μπάτσο», φέρεται να γράφει σε μία από τις αναρτήσεις του.

Ο νεαρός έχει καταγωγή από νησί των Κυκλάδων και έχει σπουδάσει μαγειρική στη Θεσσαλονίκη.

Σφραγίστηκε ο σύνδεσμος του ΠΑΟΚ στην οδό Μενάνδρου στην Αθήνα
Σφραγίζεται ο σύνδεσμος του ΠΑΟΚ στην οδό Μενάνδρου στην Αθήνα μετά τα ευρήματα της έρευνας με τα στειλιάρια κι άλλα «πολεμοφόδια».

Σύμφωνα με πληροφορίες, επιπλέον, ο εν λόγω σύνδεσμος δε φαίνεται να έχει άδεια λειτουργίας.

Η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στον εν λόγω σύνδεσμο είχε γίνει την περασμένη εβδομάδα, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.