Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το βιτριόλι δεν της έκαψε την ψυχή, μόνο το δέρμα - Συγκλονίζει ο ψυχίατρος της

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το βιτριόλι δεν της έκαψε την ψυχή, μόνο το δέρμα - Συγκλονίζει ο ψυχίατρος της

Κατάφερες μέσα από την επίθεση και το τραύμα που έζησες, το βιτριόλι να μη σου κάψει την ψυχή αλλά μόνο το δέρμα» λέει ο ψυχίατρος Κωνσταντίνος Κοντοάγγελος απευθυνόμενος στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.
Μιλώντας στην ίδια την Ιωάννα στο podcast της, ο Κωνσταντίνος Κοντοάγγελος, ο προσωπικός της ψυχίατρος αναφέρει: «Ως προσωπικός σου γιατρός και ως προσωπικός σου ψυχίατρος πρέπει να σου πω ότι ειλικρινά συγκλονίστηκα όταν αντιμετώπισα έναν άνθρωπο στον οποίο έλειπε ένα από τα βασικά πράγματα έκφρασης. Το πρόσωπο. Ένα σκοτεινό δωμάτιο στις 12 το μεσημέρι, όπου δεν έμπαινε ήλιος, αλλά εγώ κοιτούσα έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν δακρυσμένος, κουρασμένος, απογοητευμένος και απελπισμένος. Ένας άνθρωπος κατεστραμμένος στην αριστερή του πλευρά και στο αριστερό πρόσωπο».
 
«Ήταν η μοναδική στιγμή στη ζωή μου που αντιμετώπισα έναν άνθρωπο χωρίς πρόσωπο»

 «Συγκλονισμένος έπρεπε να σου πω ότι μπορώ να σε βοηθήσω και να σε κάνω καλά. Πρέπει να σου πω ότι ήταν η μοναδική στιγμή στη ζωή μου που αντιμετώπισα έναν άνθρωπο χωρίς πρόσωπο. Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν φοβήθηκα ή ότι δεν είχα αγωνία. Την πρώτη ημέρα που ερχόμουν σπίτι σου το αυτοκίνητό μου ερχόταν με 60χλμ, την δεύτερη με 40χλμ και την τρίτη με 30χλμ» εξομολογήθηκε ο ψυχίατρος στην Ιωάννα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα